Meny

OKK Gruppen rehabiliterer

OKK Gruppen skal nå gjennomføre en omfattende modernisering av Nedre Storgate 15-17 i Drammen der kommunikasjonsbyrået Godt Sagt går inn som ny leietaker.

Eierne av bygget i nedre del av gågata på Bragernes er OKK Gruppen, mens Oxer Eiendom forvalter eiendommen. I spissen for de to selskapene står døtrene til tidligere muremester Ole K. Karlsen fra Drammen; Bente Karlsen Jordanger og Ellen Karlsen Raaholt.

I august/september starter en omfattende modernisering av Nedre Storgate 15-17. Bygget, der totalarealet er på 7200 kvadratmeter, renoveres etter Breeam In-Use-standard. Det planlegges i tillegg butikk, servering og showroom ut mot Nedre Torggate.

Ett av de største grepene blir å endre fasaden mot gågata, men også innvendig i 2. etasje skal det det gjøre en omfattende modernisering av lokalene for å blant annet få plass til Godt Sagts eget filmstudio og nærmere 50 ansatte fra selskapets ulike avdelinger i Drammen og Mjøndalen. Godt Sagt AS er i dag ett av de største kommunikasjonsbyråene på Østlandet utenfor Oslo.

Les hele pressemeldingen her

Se tidligere artikler
i vårt arkiv
Gå til vårt arkiv
Kontakt
E-post:
post@oxer.no
Adresse
Postadresse : Postboks 420, 1373 Asker
Besøksadresse : Drengsrudbekken 12, 1383 Asker