Brutto 718 til1.436 kvm flotte og lyse kontorlokaler til leie på Økern


Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis


Beskrivelse

Vi har lokaler til leie i en flott og meget profilert beliggende kontoreiendom, med sentral beliggenhet i Kabelgata. Kontoreiendommen består av effektive og lyse kontorlokaler, lager i underetasje samt parkeringskjeller. I tillegg kan vi tilby bred parkeringsdekning ute. Felles for byggets leietakere er et godt utstyrt treningsrom med tilhørende garderober med dusj. 

Vi har ledige kontorlokaler i 2.og 3. etasje i bygningen.


Beliggenhet

Kontoreiendommen ligger sentralt på Økern Næringspark, men enkel adkomst både fra nordgående og sørgående retning. Eiendommen ligger kun 500 meter fra det nye Økern Senter, hvor knutepunktet for offentlig kommunikasjon kommer. I tillegg ligger eiendommen sentralt i forhold til bilkjøring. Det tar kun 8-9 minutter til Oslo S og ca. 30 minutter til Gardermoen. Eiendommen har også nær tilknytning til hotell.

Økern er i en pulserende utvikling og er det mest sentrale punktet med tanke på øst/vest og nord/sør forbindelser med bil. Dette er derfor det perfekte utgangpunktet om du skal betjene Oslo på en effektiv måte.


Standard

Lokalene er lyse, moderne og effektivt utnyttet, og innehar kjøleanlegg/ventilasjon, bredbåndstilknytning og heis.


Innhold

Vi Har 2. etasje på 1438 kvm BTA og 3. etasje på 718 kvm BTA med lyse og effektive kontorlokaler til leie. Lokalene innehar en kombinasjon av cellekontorer og åpent landskap, med lyse veggflater og glass fronter. Lokalene har toaletter åpen kjøkkenløsning i midten med tilknyttet spiseplass samt et større kjøkken i 2. etajse benyttet som kantine. Lokalene vil enkelt kunne tilpasses leietakers ønsker og behov.


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 0301
Gårdsnr: 122
Bruksnr: 27

Kontakt


Linn Aas

Linn Aas

Utleiesjef

m +47 452 24 330

@ laa@oxer.no

Nøkkelinformasjon

Ledig

Kontor, Garasje/Parkering 3. etg 675 - 2113 m²

Adresse

Kabelgata 39 C
0580 Oslo