Meny
Nedre Torggate 18

Rimelige kontorlokaler til leie i Nedre Torggate 18

Nedre Torggate 18 er en svært sentral beliggende handels- og kontoreiendom i Drammen sentrum. Bygget har de siste årene fått ny fasade og flere oppgraderinger som innvendig sykkelparkering og felles garderober. Dette er det perfekte lokalet om du er på jakt etter rimelige kontorer midt i Drammen sentrum.

Eiendommens sentrale beliggenhet og gode kvalitet gjør at mange leietakere har vært her i mange år. Her holder blant andre Fulford Pettersen & Co, Advokatene Schade Smith & Austad, Svensson Nøkleby Advokatfirma, Haar Atlier (frisør), Svane kjøkken, Paul og Pauline og flere andre spennende aktører til.

Adkomst

Nedre Torggate 18 ligger så å si midt i Drammen sentrum, i hjertet av ett av Drammen bys mest attraktive kvartaler. Det er gangavstand til alt Drammen har å by på, og Bragernes Torg, ligger bare et par hundre meter unna. Det er derfor lett å skjønne hvorfor stadig flere store selskaper velger å flytte hit. Rett over broen ligger Strømsø Torg med både buss- og togstasjon, noe som også gir Nedre Torggate en god kollektivdekning.

Innhold

Lokalet ligger i byggets 3. etasje. Inngang fra Nedre Torggate 18. Lokalet er på 303 kvm BTA og inneholder cellekontorer av en litt eldre standard, et enkelt t-kjøkken og toaletter. Parkett på gulv. Lokalene leies ut slik det er idag. Leietaker kan i samråd med utleier gjøre noen endringer i lokalet for egen kostnad. Lokalet kan med enkle grep bli mer moderne. 

FASILITETER: 
- Sykkelparkering
- Moderne garderober med dusjmuligheter
- Egen vaktmester
- God kollektivdekning
- Parkeringsmuligher
- Egen vaktmester

OM GÅRDEIER Nedre Storgate 15-17 AS eies av Oxer Eiendom og OKK Gruppen. Dette er familieeide selskaper med fokus på langsiktighet, kvalitet og bærekraftige løsninger. Eierne er blant landets største aktører innen utleie, forvaltning og utvikling av eiendom og drifter alle eiendommene selv. Det gjør de fordi de er opptatt av nærhet til både bygg og de som leier kontorer. Gårdeier er opptatt av at leietakerne skal trives i lokalene, og det får de best til ved å være tett på. OKK Gruppen eies av Bente K. Jordanger og Ellen K. Raaholt med familie, mens Oxer Eiendom eies av Ellen K. Raaholt med familie.
Beliggenhet:
Drammen
Type:
Kontor, garasje/ parkering
Fasiliteter:
Aircondition, bredbåndstilknytning, garasje/ p-plass
Overtakelse:
Omgående
Kontaktpersoner
Eirik Mølbach-Thellefsen Stray
Utleieansvarlig
Mobil : +47 482 56 890
E-post : es@oxer.no
Beliggenhet
Ledige lokaler
Rimelige kontorlokaler til leie i Nedre Torggate 18
Etasje
Type
Areal
3. Etasje
Kontor, Garasje/Parkering
303 kvm
På utkikk etter
nye lokaler?
Kontakt oss
Kontakt
E-post:
post@oxer.no
Adresse
Postadresse : Postboks 420, 1373 Asker
Besøksadresse : Drengsrudbekken 12, 1383 Asker