Meny
Det blir stor variasjon fra 1. – 5. roms, fra ca 30 – 130 kvm. Her skal alle kunne finne en leilighet som passer. Samtidig lanseres 7 helt unike eneboliger i rekke med arkitektur og et uttrykk som virkelig vil skille seg ut! Størrelsene vil bli fra 170 – 220 kvm. Bebyggelsen blir liggende på en liten kolle med svak skråning, noe som gir alle boligene flott utsikt utover landskapet. Alle byggene omkranser et felles tun og husene står i harmoni med naturen og med hverandre. Trefasadene i byggene blir vedlikeholdsfrie, og skal eldes og preges av elementene rundt. Dette blir bærekraft satt i system – de vil finne seg en naturlig plass i omgivelsene sine. Rotneshagen ligger kun få minutters gange fra Nittedal stasjon. Boligene skal BREEAM-sertifiseres. Med en slik sertifisering kan du være trygg på at ditt hjem er bygget etter strenge miljøkrav der bærekraft står sentralt.

Prosjektet er delt inn i ulike tun, hvor hvert tun vil få sin egen identitet. Det er fra arkitektens side lagt vekt på utstrakt bruk av tre i arkitekturen, og visjonen er å skape en arkitektur som inspirerer til bærekraftig liv for både mennesker og miljø.

Kjøper man en ny bolig i Rotneshagen, så vil man få et moderne og miljøvennlig hjem med kort gangavstand til tog (ca. 25 min til Oslo S) og matbutikk, og med en umiddelbar nærhet og utsikt til vakker natur. Leilighetene holder god standard med f.eks vannbåren gulvvarme, eikeparkett, kjøkkeninnredning fra Sigdal, integrerte hvitevarer mv.

Gangavstand er det også til milevis med preparerte skiløyper på vintertid, både med og uten lys. På sommertid er det mange tur- og bademuligheter med opparbeidet turstier. Det er kort vei til «Høldipper`n» som er et populært badested. Her finner man stupebrett, forankret stupetårn, flere flytebrygger og nyetablert strand. Flere fine fiskevann, som f.eks. Ørfiske, ligger litt lengre inn i marka, men turen inn hit er ikke lengre enn en fin ettermiddagstur for både store og små. Det er også kort vei til matbutikk, barnehager, barne- og ungdomsskole og videregående skole samt idrettsanlegg/hall.

Det går buss mellom Nittedal Stasjon og AHUS i Lørenskog (rute 385). I tillegg går det internbuss mellom mellom Nittedal Stasjon og Nittedal sentrum (rute 386), hvor man finner man godt utvalg av butikker og andre sentrumsfunksjoner.

Gå til Google maps