Meny

OXER Eiendom utvikler Rotneshagen ved Nittedal Stasjon

Oxer Eiendom utvikler Rotneshagen til spennende leiligheter, rekkehus og eneboliger med gangavstand til Nittedal Stasjon. Grunneiere er Oxer Eiendom og familien Wessel.

«Vi ser frem til å utvikle Rotneshagen i Nittedal til flotte og innholdsrike boenheter», sier administrerende direktør Erling Langeland i Oxer Eiendom. «Det vil bli leiligheter i ulike størrelser, i tillegg til rekkehus og eneboliger. Nittedal har en unik beliggenhet med fine forhold for ski, sykkel, turer i Nordmarka rett utenfor døra – kun en halvtimes togtur unna hovedstadens kvaliteter».

«Prosjektet deles inn i ulike tun pga. tomtens topografi. Det vil bli lagt fokus på kvalitet, bruk av tre og hvert tun får sin egen identitet. Området har flott utsikt og gode solforhold. Parkering vil skje i kjeller og noe på terreng». Nittedal er en vekstkommune. Det skal bygges nye skoler, barnehager og idrettsanlegg i umiddelbar nærhet innen kort tid», sier prosjektsjef Hans Petter Semlitsch i Oxer Eiendom.

Oxer Eiendom har nylig gjennomført en lukket arkitektkonkurranse, og Helen & Hard Arkitekter gikk seirende ut av konkurransen grunnet deres helhetlige arkitektur. Boligene bygges i spennende vedlikeholdsfrie materialer og er godt tilpasset terrenget med koselige interne møteplasser. Helen & Hard er et anerkjent firma som har vunnet en rekke priser, deriblant Treprisen for Vennesla bibliotek og Statens byggeskikkpris for Preikestolhytta. De er opptatt av tre i arkitekturen, noe som skyldes engasjement for miljøet.

«Vi er stolte av å kunne annonsere at vi vant konkurransen om nytt boligprosjekt i Nittedal. Reguleringsarbeidet er allerede i gang. Vi gleder oss til fortsettelsen», sier Sofie Galåen Bentzen.

Oxer Eiendom er en større aktør innen utleie, forvaltning og utvikling av eiendom. De eier og forvalter egne næringseiendommer på ca. 210.000 kvm, i tillegg til utviklingspotensial på ca. 240.000 kvm bolig og næring på selskapets tomter. Selskapet har sin opprinnelse fra 1945 gjennom entreprenørselskapet Ole K. Karlsen.

For mer informasjon om prosjektet – se www.rotneshagen.no. Ny informasjon legges ut kontinuerlig.

Eventuelle henvendelser kan rettes til:
Adm. direktør Erling Langeland i OXER Eiendom
Mobil: 951 91 633
Mail: el@oxer.no

Se tidligere artikler
i vårt arkiv
Gå til vårt arkiv
Kontakt
E-post:
post@oxer.no
Adresse
Postadresse : Postboks 420, 1373 Asker
Besøksadresse : Drengsrudbekken 12, 1383 Asker