Meny

Oxer Eiendom styrker staben

Anette Arvesen Granaas (34) er ansatt som ny business controller i Oxer Eiendom. Hun kommer fra stillingen som manager og statsautorisert revisor i PriceWaterhouseCoopers AS i Drammen.

Anette_Arvesen_tett_portrett

Granaas er siviløkonom med master i regnskap og revisjon fra handelshøyskolen BI. Hun har lang og variert yrkeskarriere innen regnskap og revisjon, med god kjennskap til eiendomsbransjen.

Oxer Eiendom er en av Norges større aktører innen utvikling, utleie og forvaltning av fast næringseiendom. I tillegg har selskapet opparbeidet en stor eiendomsportefølje innenfor bolig.  Selskapet eier og forvalter egne næringseiendommer på ca. 220.000 kvm. I tillegg finnes det et utviklingspotensial på ca. 130.000 kvm næring og 500 boliger på selskapets tomter. Oxer Eiendom har sin opprinnelse fra 1945 gjennom selskapet Ole K. Karlsen.

«Jeg er svært tilfreds med ansettelsen av Anette Arvesen Granaas i nyopprettet stilling som business controller i Oxer Eiendom. Med sin brede bransjeerfaring vil hun være et positivt, og viktig bidrag til selskapets videre utvikling», sier økonomisjef Vidar Hougen.

«Oxer Eiendom har spennvidde fra historiske røtter til nyskapende fremtidsrettede eiendomsprosjekter. Jeg er stolt over å få være en del av videre verdiskapning i Oxer Eiendom», sier Anette Arvesen Granaas.

Se tidligere artikler
i vårt arkiv
Gå til vårt arkiv
Kontakt
E-post:
post@oxer.no
Adresse
Postadresse : Postboks 420, 1373 Asker
Besøksadresse : Drengsrudbekken 12, 1383 Asker