Meny

Oxer Eiendom kjøper seg opp i Frost Utvikling AS

Fra venstre, Jan Olav Reien Frestad, Gründer og hovedaksjonær i Frost Utvikling, Svein Riste, Adm. dir i Frost Utvikling og Erling Langeland, Adm. dir i OXER Eiendom

– Vi har sterk tro på merkevarene Frost Utvikling har utviklet og levert gjennom de første prosjektene, sier administrerende direktør i Oxer Eiendom, Erling Langeland.

– Samarbeidet med Frost Utvikling styrker boligsatsningen i konsernet vårt. Samtidig er det et viktig poeng for oss at Frost Utvikling har en sterk organisasjon, med dyktige medarbeidere, godt rigget for videre vekst. Frost Utvikling skal drives videre som i dag og blir ikke en del av Oxer Eiendom.

Frost Utvikling er selskapet bak boligkonseptene MyCube og Doyén – boliger designet og reservert for spesifikke målgrupper. Boligutviklere generelt satser ikke så målrettet på å utvikle merkevarer rettet mot spesifikke markeder. Dette er noe av det som har gjort Frost Utvikling spennende for Oxer Eiendom.

Svein Riste, daglig leder i Frost Utvikling gleder seg over retningen for fremtiden. Oxer Eiendom i Asker har kjøpt seg inn i selskapet og skaper dermed grunnlag for ytterligere vekst i et firma som det siste året har vært gjennom en svært positiv utvikling.

– OXER Eiendom er en spennende døråpner og samarbeidspartner i nye prosjekter, forteller Svein Riste. Samarbeidet gir Frost Utvikling et sterkere fotfeste på det sentrale Østlandet og, ikke minst, styrker kompetanse og utviklingsmuligheter for selskapet.

Svein Riste i Frost Utvikling forteller at valget om å samarbeide med Oxer Eiendom er et strategisk riktig valg for videre utvikling og vekst av både prosjekter og konsepter for Frost Utvikling.

– Vi innleder et spennende samarbeid med en meget sterk og kompetent aktør i Oxer Eiendom. Vi gleder oss til fortsettelsen med Oxer Eiendom og mulighetene dette samarbeidet vil gi begge parter.

 

Se tidligere artikler
i vårt arkiv
Gå til vårt arkiv
Kontakt
E-post:
post@oxer.no
Adresse
Postadresse : Postboks 420, 1373 Asker
Besøksadresse : Drengsrudbekken 12, 1383 Asker