Meny

Oxer Eiendom bygger nytt næringsbygg i Drammen sentrum

Oxer Eiendom skal utvikle et nytt næringsbygg i Nedre Storgate 19 i Drammen for Svensson Nøkleby Advokatfirma ANS som leietaker. Bygget blir på ca. 3.000 m2, og skal ferdigstilles våren 2018.

Svensson Nøkleby Advokatfirma ANS har inngått en 10 års leiekontrakt for sitt nye hovedkontor. Bygget blir på 5 etasjer hvor av Svensson Nøkleby skal leie 4 av disse.

Oxer planlegger restaurant i første etasje. «Vi ønsker å etablere nye nytt og spennende, samt tilføre Drammen noe nytt», sier markedssjef Anniken Haug.

Svensson Nøkleby er Drammensregionens største advokatfirma med 40 ansatte. Selskapet har ekspertise innen de fleste juridiske fagområder, og bistår bedrifter, private og det offentlige.

Eiendomssenteret er et heleid datterselskap av Svensson Nøkleby.

«Som det største advokatmiljø i Drammensregionen har selskapet ambisjoner om ytterligere vekst. Vi mener beliggenhet er viktig, og har derfor valgt en beliggenhet i umiddelbar nærhet av nåværende. Det var derfor helt naturlig å henvende oss til Oxer Eiendom. Vi har hatt en meget god prosess som har ført til at vi har signert en leieavtale for innflytting i Nedre Storgate 19 mai 2018. Vi mener Nedre Storgate 19 blir et signalbygg i bybildet, og ser frem til å flytte inn i moderne og effektive lokaler for vår advokatvirksomhet», sier styreleder Per Karsten Wahl i Svensson Nøkleby.

Oxer Eiendom er en større aktør innen utleie, forvaltning og utvikling av eiendom. De eier og forvalter egne næringseiendommer på ca. 220.000 m2, i tillegg til utviklingspotensiale på ca. 180.000 m2 bolig ogn næring på selskapets tomter. Selskapet har sin opprinnelse fra 1945 gjennom selskapet Ole K. Karlsen.

«Vi ønsker å styrke vår posisjon i kontormarkedet i Drammen. Våre røtter kommer fra Drammen, og byen er i en svært spennende utvikling. Nedre Storgate 19 skal bli et signalbygg på Bragernes-siden. Gågaten fra Grev Wedels Plass fortjener et nytt og spennende næringsbygg», sier administrerende direktør Erling Langeland i Oxer Eiendom.

«Det er veldig gledelig at vi Svensson Nøkleby har valgt å etablere sitt nye hovedkontor hos oss. Vi får nå rustet opp enden av gågaten mot Grev Wedels Plass», sier markedssjef Anniken Haug.

Eventuelle henvendelser kan rettes mot:

Oxer Eiendom
Administrerende direktør Erling Langeland, mobil: +47 951 91 633 mail: el@oxer.no

Advokatfirmaet Svensson Nøkleby ANS
Daglig leder Terje Gundersen, mobil 911 94 047, mail: tgundersen@eurojuris.no

Se tidligere artikler
i vårt arkiv
Gå til vårt arkiv
Kontakt
E-post:
post@oxer.no
Adresse
Postadresse : Postboks 420, 1373 Asker
Besøksadresse : Drengsrudbekken 12, 1383 Asker