Meny

Oxer Eiendom bygger i Nittedal

Oxer Eiendom har i dag inngått avtale med Alliero Entreprenør om å bygge boligprosjektet Rotneshagen trinn 1.


Rotneshagen er regulert og utviklet av Oxer Eiendom. De 43 leilighetene fordeler seg på to bygg på henholdsvis fem og seks etasjer over en garasjekjeller.

Oxer Eiendom og Alliero Entreprenør har gjennom vinteren samarbeidet i forprosjektet. Totalentreprisekontrakten er verd omtrent 150 millioner kroner inklusiv merverdiavgift.

Planlagt rivning av eksisterende bebyggelse på tomten vil påbegynnes høsten 2020 og planlagt ferdigstillelse er våren 2022. Planlagt salgsstart er august 2020. Leilighetene blir fra 50 til 140 kvadratmeter store, samtlige med store balkonger og ti med store
terrasser. Se mer på www.rotneshagen.no

– Det er tillitvekkende at Oxer Eiendom gir oss mulighet til å bidra til realiseringen av et stort boligprosjekt med unik beliggenhet i Nittedal. Vi har fått mulighet til å sette oss godt inn i prosjektet og ser frem til å starte byggeprosessen. Vi vil gjøre vårt for at første byggetrinn representerer starten på et langvarig og utviklende samarbeid med Oxer Eiendom, sier konsernsjef Geir Skoglund i AllieroGruppen.

– Vi har stor tillit til at Alliero leverer kvalitet til rett tid, sier prosjektsjef Hans Petter Semlitsch i Oxer Eiendom. Dette byggetrinnet er starten på en større utbygging i Rotneshagen med totalt 230 enheter. Det legges opp til salgsstart i slutten av august. Her må man være tidlig ute dersom man ønsker seg en leilighet, da interessen har vært veldig stor.

Se tidligere artikler
i vårt arkiv
Gå til vårt arkiv
Kontakt
E-post:
post@oxer.no
Adresse
Postadresse : Postboks 420, 1373 Asker
Besøksadresse : Drengsrudbekken 12, 1383 Asker