Meny

OKK Gruppen har gitt byggeoppdraget til Seltor

Seltor Gruppen AS har fått byggeoppdraget på Nedre Storgate 19 i Drammen. Eier er OKK Gruppen AS. Oppdraget skal utføres i en totalentreprise hvor Oxer Eiendom representerer byggherren.

Bygget skal stå ferdig mai 2018. Bygget blir på ca. 3.000 kvm i 5 etasjer uten kjeller, og er tegnet av arkitekt Nils Tveit AS. Kontraktssum er på ca. kr 62 mill. ekskl. mva.

Svensson Nøkleby Advokatfirma ANS skal flytte inn i de 4 øverste etasjene. I tillegg planlegges det et møtested for mat og drikke i 1. etasje. «Leietakersøk pågår i disse dager», opplyser markedssjef Anniken Haug i Oxer Eiendom.

OKK Gruppen og Oxer Eiendom er større aktører innen utleie, forvaltning og utvikling av eiendom. Selskapene har sin opprinnelse fra 1945 gjennom Ole K. Karlsen fra Drammen. OKK Gruppen eies av Bente K. Jordanger og Ellen K. Raaholt, og Oxer Eiendom av Ellen K. Raaholt med familie.

«Vi ser frem til å oppføre Drammens nye signalbygg på Bragernes-siden sammen med Seltor Gruppen. Vi ønsker å styrke vår posisjon i kontormarkedet i Drammen. Våre røtter kommer fra Drammen, og byen er i en svært spennende utvikling. Gågaten fra Grev Wedels Plass fortjener et nytt og spennende næringsbygg», sier administrerende direktør Erling Langeland i Oxer Eiendom.

Seltor Gruppen er den eldste entreprenørbedriften i Telemark, og består i dag av 100 medarbeidere med en årlig omsetning på ca. kr 450 mill. Virksomheten opererer i hele Østlands-regionen. I snart 80 år har Seltor vist at selskapet er i stand til å levere krevende og miljøriktige løsninger innen bolig- og næringsbygg.

«Seltor har nylig etablert avdelingskontor i Drammen, og dette prosjektet passer meget bra inn i vår lokale satsing. Vi takker OKK Gruppen for tilliten og gleder oss til å gå i gang med prosjektet», sier daglig leder Stian Råmunddal i Seltor Gruppen.

Last ned pressemeldingen her.

Eventuelle henvendelser kan rettes til:
Adm. direktør Erling Langeland i Oxer Eiendom
Mobil: 951 91 633
Mail: el@oxer.no

Se tidligere artikler
i vårt arkiv
Gå til vårt arkiv
Kontakt
E-post:
post@oxer.no
Adresse
Postadresse : Postboks 420, 1373 Asker
Besøksadresse : Drengsrudbekken 12, 1383 Asker