Meny

Nyansettelser hos Oxer Eiendom

Oxer Eiendom er inne i en veldig spennende utviklingsfase og styrker staben med hele 5 nyansettelser innenfor prosjektutvikling, utleie, drift og økonomi.
Vi har en solid utleieportefølje, 2.000 boliger under utvikling, stor tomtebank, spennende destinasjonsprosjekt på Økern, og mange aktive eierinteresser i ulike selskap. Oxer Eiendom er et solid selskap i vekst som er godt rigget for fremtiden.

Steffen Holm er ansatt som ny Finans- og Økonomisjef. Han kommer fra rollen som Client Executive i Nordea Bank, avd. Drammen, hvor han har vært i 12 år. Steffen har Master i finans fra Macquarie University i Sydney.

Håkon Demmo er ansatt som Business Controller. Han kommer fra EY Norge som Manager, hvor han har vært ansatt siden 2016. Håkon har Master i Finans og Regnskap/Revisjon.

Stian Trebekk er ansatt som Driftssjef. Han har lang og bred erfaring innenfor drift av eiendom, og har prosjektledelse fra Universitet i Sørøst-Norge. Stian kommer fra Ren-Vakt AS, hvor han jobbet både på eiersiden og som Daglig Leder.

Eirik Mølbach-Thellefsen Stray er ansatt som Utleieansvarlig. Han kommer fra Møller Eiendom som Eiendomsforvalter. Eirik har Bachelor i Økonomi og Ledelse fra BI, og Master i Eiendomsutvikling fra Norges miljø- og biovitenskapelig universitet i Ås.

David Andersen er ansatt som Prosjektleder. Han har jobbet i BORI Utbygging (Boligbyggelag) siden han gikk ut fra skolen i 2018. David har Bachelor i Økonomi og Administrasjon fra Universitet i Agder, og Master i Eiendomsutvikling fra Norges miljø- og biovitenskapelig universitetet i Ås.

 

«Vi er veldig fornøyde med å kunne ønske disse yngre kreftene velkomne til Oxer Eiendom. Med deres erfaring og kompetanse vil vår organisasjon strykes ytterligere, spesielt innenfor bærekraft og digitalisering som er to av våre viktige fokusområder», sier adm. Direktør Erling Langeland.

Oxer Eiendom er en av Norges større aktører innen utvikling, utleie og forvaltning av fast næringseiendom. Selskapet eier og forvalter egne næringseiendommer på ca. 160.000 kvm i området fra Økern i Oslo, via Asker til Drammen, Ytre Enebakk og Stokke. Tillegg har vi ca. 250.000 kvm bolig og næring for utvikling. Oxer Eiendom har sin opprinnelse fra 1945 gjennom entreprenørselskapet Ole K. Karlsen /OKK entreprenør. Selskapet eies av Ellen Raaholt med familie.

www.oxer.no

For ytterligere informasjon:
Erling Langeland
Adm. Direktør
M +47 951 91 633
@ el@oxer.no

Se tidligere artikler
i vårt arkiv
Gå til vårt arkiv
Kontakt
E-post:
post@oxer.no
Adresse
Postadresse : Postboks 420, 1373 Asker
Besøksadresse : Drengsrudbekken 12, 1383 Asker