Meny

Nyansatt i Oxer Eiendom

Thomas Owe (52) er ansatt som prosjektsjef i Oxer Eiendom. Han kommer fra stillingen som prosjekteringsleder i NCC Construction AS.


thomas-owe-150x150px

Owe er sivilingeniør fra University of Washington i Seattle, USA. Han har lang og variert yrkeskarriere innen bygge-bransjen, med god kjennskap til eiendoms- og entreprenørbransjen.

Oxer Eiendom er en av Norges større aktører innen utvikling, utleie og forvaltning av fast næringseiendom. Selskapet eier og forvalter egne næringseiendommer på ca. 220.000 kvm. I tillegg har selskapet opparbeidet en stor eiendomsportefølje innenfor bolig som nå skal realiseres. Totalt finnes det et utviklingspotensial på ca. 130.000 kvm næring og 500 boliger på selskapets tomter. Oxer Eiendom har sin opprinnelse fra 1945 gjennom entreprenørselskapet Ole K. Karlsen.

«Jeg er svært tilfreds med ansettelsen av Thomas Owe i nyopprettet stilling som prosjektsjef i Oxer Eiendom. Med sin brede bransjeerfaring vil han være et positivt og viktig bidrag til selskapets videre satsning innen boligutvikling», sier eiendoms- og utviklingssjef John Martin Pedersen.
«Oxer Eiendom har mange og spennende fremtidsrettede eiendomsprosjekter. Jeg gleder meg til å få være en del av selskapets videre verdiskapning, i tillegg til å jobbe sammen med alle de dyktige kollegaene i Oxer», sier Thomas Owe.

Se tidligere artikler
i vårt arkiv
Gå til vårt arkiv
Kontakt
E-post:
post@oxer.no
Adresse
Postadresse : Postboks 420, 1373 Asker
Besøksadresse : Drengsrudbekken 12, 1383 Asker