Meny

Nå er det snart fullt

Mandag denne uken inngikk Compass Group/Eurest leiekontrakt med Oxer Eiendom om leie av 1500 kvadratmeter i Asker Panorama. Nå er det kun en halv etasje igjen og det kun en uke etter formell åpning.

– Asker Panorama er et bygg som vi identifiserer oss godt med, og i tillegg er det et bredt spekter av tilbud til våre ansatte. Våre viktigste ressurser i selskapet er menneskene som jobber hos oss, og det var derfor også viktig å velge en beliggenhet som tar hensyn til hvor majoriteten av våre ansatte bor, sier administrerende direktør i Eurest, Therese Log Bergjord.

Det er et mål for kommunen å gi plass for nye næringsbygg og spennende arbeidsplasser som gir kort reisevei for familiene som er bosatt her. Asker Panorama bygger således godt opp under kommunens fremtidsvisjoner.

Lokaler for fremtiden
Eurest er en av Norges ledende aktører innen mat og støttetjeneste som hver dag betjener over 100 000 mennesker på 300 lokasjoner.

– Vi vil være nærmere 90 ansatte som får kontorplass i Asker, og vi leier omtrent 1500 kvadratmeter på ett plan. Vi ser frem til å flytte inn i moderne lokaler som er tilrettelagt for fremtidsrettede arbeidsmetoder hvor vi kan bygge videre på det gode miljøet vi allerede har på jobb, sier Bergjord.

God miks av leietakere
Telecomputing, Avis/Budget, Kongsberg Gruppen og Oxer Eiendom er allerede på plass i bygget som kun har en halv etasje igjen for utleie.

– Vi synes det skal bli veldig spennende og selvsagt svært hyggelig å få vår leverandør i samme hus som oss. Asker Panorama har en fullserviceavtale med Eurest som drifter vårt spiseri, kaffebaren, resepsjonen, shuttlebussen vi har mellom Asker sentrum og kontoret, og renholdet. Vi har fra dag én hatt et veldig positivt samarbeid, og synes de passer godt inn i miksen vi nå har av leietakere, sier Anniken Haug, markedssjef i Oxer Eiendom.

Gode utleieobjekter
Asker Panorama har topp moderne innredninger, er miljøfokusert og fleksibelt – noen av de viktigste kriteriene til lokaler for selektive leietakere. Det ser utleiesjef og partner i Newsec, Jan W. Roll, tydelig i sitt arbeid på vegne av Oxer Eiendom.

– Vi ser at Asker har økende interesse blant leietakere og ser frem til å jobbe videre med utleie av Oxer Eiendoms planlagte nybygg på nærere 20 000 kvadratmeter. Bygget er planlagt ferdig høsten 2017, men vi starter arbeidet allerede nå. Både Asker Panorama og nybygget som kommer på nabotomten vil gjennom sin unike eksponering mot E18 fortsette å være selve inngangsporten fra vest når man kommer fra Drammen, sier Roll.

For mer informasjon:
Therese Log Bergjord, administrerende direktør i Eurest, tlf: 901 10 540, e-post: tlb@compass-group.no
Anniken Haug, markedssjef i Oxer Eiendom, tlf: 970 33 777, e-post: ah@oxer.no
Jan W. Roll, utleiesjef i Newsec, tlf: 905 33 369, e-post: jr@newsec.no

Les mer på www.oxer.no

Se tidligere artikler
i vårt arkiv
Gå til vårt arkiv
Kontakt
E-post:
post@oxer.no
Adresse
Postadresse : Postboks 420, 1373 Asker
Besøksadresse : Drengsrudbekken 12, 1383 Asker