Meny
Kabelgata 1

Kabelgata 1 - Økern - Kontorlokaler

Vi har et ledig kontorlokaler i Kabelgata 1 på Økern. Kan overtas på kort varsel. 

  • I byggets 2. etasje har vi rom/cellekontor som kan leies ut enkeltvis. Perfekt for oppstartsbedrifter, atelier, coworking eller annen virksomhet. 
  • I byggets 3. etasje har vi et større kontor på ca. 315 kvm BTA. Dette lokalet kan man flytte rett inn i. Det består av cellekontorer og to litt større møterom. Møterommene kan også benyttes til kontorlandskap. Lokalet ligger i 3.etg. uten heis. Lokalene har lyse fine vegger, tepper på gulv, gulvbelegg i gang, kjøkken og toalett.

 

Det er felles inngangsparti med øvrige brukere i bygget. Foran bygget er det en hyggelig park som brukes av områdets leietakere i sommerhalvåret. 

Ta kontakt dersom du har spørsmål eller for å avtale visning.

Adkomst

Området er under transformasjon fra industri til bolig/næring. Det etableres derfor flere og flere publikumsrettede funksjoner i området. Blant annet er Tårnet Kulturarena godt etablert. Her arrangeres konserter, selskaper, fredagspils mm. Oslo største Padel-tennis med cross-fit avdeling er etablert på området og tilbyr gruppetrening for bedrifter som ønsker det. Elever fra Kuben videregående skole gir liv i gatene på dagtid. Det er 3 minutter bort til OBOS sitt prosjekt på Ulven. Her er det en Kiwi-butikk, en kafe og en sushi-restaurant. 

Innhold

Lokalene i 3.etasje ble renovert i 2017. Bygget er verneverdig og det er gamle fine originalvinduer fra den gang dette var administrasjonen for Kabelfabrikken. Dette gir lokalene et rustikt preg.

Det er areal 3.08 på vedlagt tegning som er ledig. 

Beliggenhet:
Oslo
Type:
Kontor, garasje/ parkering
Fasiliteter:
Aircondition, alarm, bredbåndstilknytning, garasje/ p-plass
Overtakelse:
Etter avtale
Kontaktpersoner
Eirik Mølbach-Thellefsen Stray
Utleiesjef
Mobil : +47 482 56 890
E-post : es@oxer.no
Beliggenhet
Ledige lokaler
Kabelgata 1 - Økern - Kontorlokaler
Etasje
Type
Areal
3. Etasje
Kontor, Garasje/Parkering
25 - 317 kvm
På utkikk etter
nye lokaler?
Kontakt oss
Kontakt
E-post:
post@oxer.no
Adresse
Postadresse : Postboks 420, 1373 Asker
Besøksadresse : Drengsrudbekken 12, 1383 Asker