how long does it take for ivermectin to kill worms can you buy ivermectin over the counter in uk who makes ivermectin for humans ivermectina para animales en humanos ivermectin für hunde kaufen ivermectina dengue ivermectina para que sirve contraindicaciones

Klart jeg kan — gå Norge på langs i 2019

Helt siden jeg var liten gutt, har jeg likt å være aktiv. Noe skjer i kropp og sinn når hjerte slår og svetten siler. De vanskeligere tankene roer seg, og livet blir på sett og vis litt lettere å leve. I min jobb som prest møter jeg mennesker livet har gått i stykker for. En av dem var «Jan», en middelaldrende mann som tok kontakt med meg etter en opprivende skilsmisse. Livet hadde raknet for han! — Kan du hjelpe meg Cato, spurte han? — Klart jeg kan, svarte jeg nærmest som på automatikk.

Hver tirsdag til samme tid, – en hel høst gikk vi turer. Da det første snøfallet kom, takket «Jan» for god hjelp og gikk vinteren i møte alene. Med prosjektet «Klart jeg kan» ønsker jeg å bidra med å sette fokus på sammenhengen mellom fysisk aktivitet og psykiske helse. Jeg vil møte mennesker som bærer på ulike historier. Derfor skal jeg i tidsrommet 1. juni til 30 september gå fra Lindesnes til Nordkapp.

«Klart jeg kan» handler om det vi kan bidra med i eget og andres liv for å bli istandsatt til å mester våre livs ulike utfordringer. Prosjektet «Klart jeg kan» handler om sammenhengen mellom fysisk aktivitet og psykisk helse! Helt konkret skal jeg:

  • Finne de livsåpnende historiene
  • Samle de livsåpnende historiene
  • Dele de livsåpnende historiene

Målet er at dette skal samles i en bok til oppmuntring.

Mer om prosjektet finner du i min blogg: http://klart-jeg-kan.no