Meny

Fevang kjøper Øvre Strandgate 2 i Drammen av Oxer Eiendom 
og Nils Tveit Holding AS

Fevang AS kjøper One Step DA med tilhørende eiendom i Øvre Strandgate 2 i Drammen. Selger er Camana AS/OKK Gruppen AS og Nils Tveit Holding AS ved Oxer Eiendom.

Øvre Strandgate utgjør ca. 5.000 m2 kontor. Bygget er fullt utleid, og Vestre Viken HF og 
D-IKT Drammen Eiendom er langsiktige leietakere i eiendommen.

Netto transaksjonsverdi er fastsatt til 99 mill. norske kroner. Samlet årlige leieinntekter er 6.8 mill. norske kroner med vektet leietid 8 år.

Fevang er et eiendomsselskap som eier og drifter nærings- og boligeiendom i Drammen og Nedre Eiker. Selskapet har sammenhengende drift og historie 80 år tilbake med dagligvarehandel og kjøttindustri. De siste årene har selskapet kun fokusert på eiendomsutvikling og drift med økt fokus på Drammen sentrum. Fevang overtok eiendommen 1. januar 2016.

«Eiendommen passer godt inn i vår portefølje med bakgrunn i at vi allerede eier flere eiendommer i samme kvartal og gate. Vi ser også for oss muligheten for å utvikle denne eiendommen og naboeiendommen i fellesskap», sier daglig leder Ole Fevang i Fevang AS.

«Oxer Eiendom fornyer sin portefølje, og i den sammenheng er det naturlig å avhende enkelte eldre bygg eiet sammen med andre. Øvre Strandgate 2 er et fantastisk flott bygg, og vi er sikre på at Fevang vil få fornøyde leietakere i årene fremover», sier administrerende direktør Erling Langeland i Oxer Eiendom.

Oxer Eiendom er en større aktør innen utleie, forvaltning og utvikling av eiendom. De eier og forvalter egne næringseiendommer på ca. 220.000 m2, i tillegg til utviklingspotensiale på ca. 180.000 m2 bolig og næring på selskapets tomter. Selskapet har sin opprinnelse fra 1945 gjennom selskapet Ole K. Karlsen.

Nils Tveit Holding AS er et holdingsselskap for Nils Tveit`s selskaper; Arkitektkontoret Nils Tveit AS, Drammen og Goa Arkitektkontor i Oslo som er et datterselskap. Arkitektkontorene jobber med store utviklingsprosjekter i landet, bl.a. Norges Idrettshøyskole og Økern Sentrum. Nils Tveit er også engasjert innenfor eiendomsutvikling.For ytterligere kontakt:

Oxer Eiendom 
Erling Langeland
Administrerende direktør
t +47 951 91 633
@ el@oxer.no

Fevang AS
Ole Fevang
Daglig leder
t +47 928 93 551
@ ole@fevang.no

 

Se tidligere artikler
i vårt arkiv
Gå til vårt arkiv
Kontakt
E-post:
post@oxer.no
Adresse
Postadresse : Postboks 420, 1373 Asker
Besøksadresse : Drengsrudbekken 12, 1383 Asker