Meny

Boligprosjektet Pålsøya Park i Drammen – Over 50% solgt i byggetrinn 3

Pålsøya Park er en salgssuksess selv i disse Corona-tider. Det er allerede i byggetrinn 3 solgt 21 leiligheter av totalt 40.

Byggetrinn 3 består av 3 leilighetsbygg på 4 etasjer med inntrukket toppetasje og store takterrasser. Øvrige leiligheter får romslige balkonger, eller hyggelige markterrasser med uteareal.

I de omlag 220 fremtidig kvalitetsboligene bor du idyllisk i fredelige omgivelser like ved elvebredden i Drammen. Boligene har sydvestvendt beliggenhet i svakt hellende terreng. Dette gir svært gode solforhold hele dagen. Familievennlige og store parkarealer innbyr til rekreasjon, lek eller en morgenkaffe på en benk i solen. Gjennomtenkt og godt planlagt arkitektur gjør at nesten alle vil få utsikt over elva samtidig som boligene ligger tilbaketrukket og skjermet fra vær og vind.

«Det er hittil bygget totalt 91 rekkehus og leiligheter. Prosjektet har etablert egen energisentral basert på grunnvarme, og kvartalslekeplass som er overtatt av Drammen kommune for drift og vedlikehold. 
Til tross for dagens Corona-situasjon er vi svært fornøyd med å ha oppnådd 21 salg med 58% av salgsverdi for prosjektet. Drammen kommune har utstedt godkjent rammesøknad og søkeprosessen mot igangsettingstillatelse er iverksatt. Dette gir oss gode indikasjoner på at Pålsøya Park er et godt prosjekt med meget gode kvaliteter. 
Arbeid med klargjøring for byggetrinn 3 er allerede igangsatt, med riving og opprydding på tomten. Grunnarbeidet starter etter 17. mai, og planlagt overlevering er høsten 2021, sier byggherre/prosjektleder i Buskerudveien Bolig III AS», Lars Berglund.

«Interessen for Pålsøya Park engasjerer stort, og salget har gått over all forventning. 
Vi tror det er èn årsak til dette; Den naturskjønne beliggenheten med fantastisk utsikt mot elva, og kort avstand til det meste, men likevel langt nok unna til å oppnå sjelefred.
Vi har i prosjektet solgt 110 boliger av totalt 220. Det er fortsatt spennende 2-, 3- og 4-roms leiligheter igjen i byggetrinn 3. Man kan velge leiligheter med areal fra ca. 50 kvm til 135 kvm (BRA). Alle har stor luftig balkong, eller privat markterrasse, med gode solforhold. Leilighetene vil få innvendig korridor med heis direkte fra felles garasje», sier boligmegler/prosjektsjef i Dialog Eiendomsmelding AS, Geir Gundersen.
For ytterligere informasjon om prosjektet: www.palsoyapark.no.

Se tidligere artikler
i vårt arkiv
Gå til vårt arkiv
Kontakt
E-post:
post@oxer.no
Adresse
Postadresse : Postboks 420, 1373 Asker
Besøksadresse : Drengsrudbekken 12, 1383 Asker