Syv unike byhus med heis og privat inngang er nå i salg – midt i Drammen sentrum. Flotte 2- til 4-roms selveierleiligheter fra 50 – 157 kvm med god standard og fine planløsninger. Leilighetene leveres med parkering og privat balkong – mange med gode sol- og utsiktforhold. Velg mellom tre forskjellige interiørpakker satt sammen av vår dyktige interiørarkitekt.

 

I tillegg til din leilighet vil du disponere store fellesarealer (ca. 500 kvm) hvor eget vertskap står til disposisjon. Dette er boliger for en helt ny tid og vi gleder oss virkelig til å presentere dette unike prosjektet for deg!

 

Kontakt megler Dialog Eiendomsmegling:
Geir Gundersen
Salgssjef

 

Les mer om boligene og meld din interesse på www.grevwedel.no

 


 

“Live film” fra byggeplass

 

Webkamera CC Drammen

 

DOYÉN – BOLIGER FOR EN NY TID

Hva er en Doyén bolig?

 

En Doyén-bolig er en boform forbeholdt aktive voksne, hvor man i tillegg til sin egen selveierleilighet har tilgang til fine fellesarealer som gjesterom, treningsrom, velværeavdeling, aktivitetsrom, lounge, kjøkken og spisestue m.m.

Det er ingen hindring å flytte til Doyén Drammen med hjemmeboende barn.

Hver leilighet har god standard med fokus på praktiske løsninger og livsløpsstandard. Doyéns mål er å tilby boliger som bidrar til å øke livskvaliteten for deg som beboer, og bygger på grunnverdier som vennskap, trygghet, aktiviteter, helse og trivsel. Boformen er utviklet av Frost Utvikling.

 

Kontaktpersoner

Geir Gundersen

Salgssjef, Dialog Eiendomsmegling

t 32 20 30 20

@ geir@dialogeiendom.no

John Martin Pedersen

Utviklingsdirektør

t 459 07 860

@ jmp@oxer.no

Formål: Bolig (84 enh)

Areal: ca. 10.000 kvm BTA

Ferdigstillelse: november 2018

Byggetid: ca. 20 mnd.