Oxer Eiendom har reforhandlet 21.000 kvm i Asker Panorama

Kongsberg Defence & Aerospace, Advania Norge, Olympus Norge, Compass Group og Rac Norway er blant de leietakerne som har valgt å forlenge sine leieavtaler  

Asker Panorama på 32.000 kvm ble ferdigstilt årsskiftet 2013/2014, og som en av landets første næringsbygg med miljøsertifiseringen Breeam Nor, kategori Excellent.
Lavt energiforbruk, godt inneklima, naturvennlige materialer og miljøvennlige kommunikasjons-muligheter er blant de kravene vi stiller til vårt prestisjebygg.

Bygget fremstår nå i ny drakt, med oppgraderte fellesarealer på plan 1. Gjenbruk av møbler og materialer har hatt stort fokus i denne prosessen.
Vi har etablert hyggelige og lune sitteområder som fint kan benyttes til ad hoc møter og event. Asker Panorama har også fått nytt matkonsept og kaffebar; KafeBARk – som flittig benyttes av våre leietakere.

«Det er svært gledelig at alle dagens leietakere som blant annet Kongsberg Defence & Aerospace, Advania Norge, Olympus Norge, Compass Group og Rac Norway, har valgt å forlenge sine leieforhold hos oss. Dette viser at Asker Panorama og Asker fortsatt er et svært attraktivt sted å jobbe, sier Direktør for Marked og Utleie, Anniken Haug.
Kongsberg Gruppen, Telecomputing/Visolit/Advania Norge og Rac Norway har ved årsskiftet vært leietakere hos oss i 10 år. Og vi skal gjøre vårt ytterste for at de fortsatt skal trives i prestisjebygget vårt», sier Utleieansvarlig Eirik Mølbach-Thellefsen Stray.

«Vi har vært i Asker Panorama i snart 7 år og trives veldig godt. De som jobber med driften er alltid imøtekommende og positive. Kantinen og fasilitetene holder høy standard.

Vi startet derfor sonderinger med Oxer Eiendom om mulighet for en ny leieperiode, nye lokaler og nye løsninger. Gjennom prosessen har Oxer Eiendom fremstått som positiv, løsningsorientert og med stor vilje til å imøtekomme våre behov. Vi gleder oss til å flytte i nye lokaler og bli Oxer sin nærmeste nabo», sier Daglig Leder i Olympus Norge, Rolf Inge Karlsen.


Asker Panorama har fått støtte av Enova til å installere Ecopilot. Vi er de første i Norge som tester denne løsningen. Verktøyet benytter seg av avansert teknologi for å optimalisere tekniske anlegg avhengig av byggets bruk, i tillegg til å hensynta vær og vind.
– Det gjør at lyset, varmen og ventilasjonen i bygget tilpasses etter hvor mange mennesker som er på jobb til enhver tid.

Resultatet er et mer bærekraftig bygg med økonomisk besparelse for våre leietakere. Asker Panorama er den første i Norge som tester denne løsningen, og vi har nå redusert strømutgiftene med ca. 8 prosent hvert år.

«Asker Panorama er et moderne og breeam-sertifisert bygg som tikker av de viktige boksene innen kvalitet og bærekraft. Lokasjonen er også strategisk for bedriften. Vi har fra før et bra samarbeid med Oxer Eiendom, og vi er godt fornøyde med å ha kommet til enighet om vilkårene for en forlengelse av avtalen», sier Real Estate Analyst Peter Eriksson-Langaas, Kongsberg Eiendom Holding.

Bygget har også egen energisentral som produserer 100% ren og fornybar energi. Varme- og kjølebehovet produseres etter behov, og gir stabile energikostnader på et nivå som er inntil 40 ganger lavere enn ved bruk av strøm som energikilde.

«Etter ti år i Asker Panorama er vi i Advania glade for å ha forlenget vår kontrakt. Vi trives svært godt i moderne og bærekraftige lokaler med høyt servicenivå og lavt miljøavtrykk», sier CFO Haakon Lichtenhaler Flaaten, Advania Norge.

Det er mulig å leie presentable kontorer fra 2024
Advania Norge reduserer sitt areal med 1 etasje. Fra 2024 er det mulig å leie inntil 1.640 kvm kontor i 3. etasje med god parkeringsdekning. Etasjen kan fint deles i to mindre enheter. Lokalet er i dag innredet med hyggelig sosial sone, cellekontor/landskap, stillerom og eksklusive møterom. Leietaker får også tilgang til presentable og oppgraderte fellesarealer med resepsjon kombinert med kaféBARk, Spiseri med nytt matkonsept, møterom i ulike størrelser, treningsrom, sykkelvask, shuttlebuss t/r Asker Stasjon og hyggelige uteområder. Asker Panorama er vært besøket!

Oxer Eiendom er et familieeid selskap med lange, stolte tradisjoner
Bunnsolide røtter og nyskapende bærekraftige løsninger er vårt viktigste varemerke. Det startet i 1945 med entreprenørselskapet Ole K. Karlsen AS. I dag er vi en av landets største aktør innen utleie, forvaltning og utvikling av fast eiendom.

Vår solide kunnskap og brede erfaring gjør oss godt rustet til å bidra i fremtidsrettede, komplekse prosjekter. Vi eier og forvalter ca. 160.000 kvm eiendom i området fra Økern i Oslo, via Asker til Drammen, Ytre Enebakk og Stokke. I tillegg har vi ca. 310.000 kvm for utvikling til bolig og næring. Selskapet eies av Ellen K. Raaholt med familie.

For mer informasjon om Asker Panorama, ta kontakt med Direktør for marked og utleie Anniken Haug, mobil 970 33 777/mail ah@oxer.no