Kabelgata 1 - Økern - Kontorlokaler


Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass


Beskrivelse

Vi har et ledig kontorlokale på 317 kvadratmeter i 3. etasje i Kabelgata 1 som er klart for overtakelse. I tillegg har vi flere mindre og melllomstore rom som kan leies ut enkeltvis. 
 
Dette lokalet kan man flytte rett inn i. Det består av cellekontorer og to litt større møterom. Møterommene kan også benyttes til kontorlandskap. Lokalet ligger i 3.etg. uten heis. Lokalene har lyse fine vegger, tepper på gulv, gulvbelegg i gang, kjøkken og toalett. Det er felles inngangsparti med øvrige brukere i bygget. Foran bygget er det opparbeidet en liten park. 

For leie av enkelt rom til leie av kontor, atelier eller annet, ta kontakt. 

Ta kontakt for å avtale visning.
Beliggenhet

Området er under transformasjon fra industri til bolig/næring. Det etableres derfor flere og flere publikumsrettede funksjoner i området. Blant annet er Tårnet Kulturarena godt etablert. Her arrangeres konserter, selskaper, fredagspils mm. Oslo største Padel-tennis med cross-fit avdeling er etablert på området og tilbyr gruppetrening for bedrifter som ønsker det. Elever fra Kuben videregående skole gir liv i gatene på dagtid. Det er 3 minutter bort til OBOS sitt prosjekt på Ulven. Her er det en Kiwi-butikk, en kafe og en sushi-restaurant. 


Innhold

Lokalene ble renovert i 2017. Bygget er verneverdig og det er gamle fine originalvinduer fra den gang dette var administrasjonen for Kabelfabrikken. Dette gir lokalene et rustikt preg.

Det er areal 3.08 på vedlagt tegning som er ledig. 


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 0301
Gårdsnr: 122
Bruksnr: 27

Kontakt

Eirik Mølbach-Thellefsen Stray

Eirik Mølbach-Thellefsen Stray

Utleieansvarlig

m ()4 82 56

@ es@oxer.no

Nøkkelinformasjon

Ledig

Kontor, Garasje/Parkering 3. etg 25 - 317 m²

Adresse

Kabelgata 1
0580 Oslo