Lyse moderne kontorlokaler til leie på Økern


Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis


Beskrivelse

Vi har lokaler til leie i en flott og meget profilert kontoreiendom i Kabelgata, sentralt på Økern. Eiendommen består av effektive og lyse kontorlokaler og showrom. I tillegg kan vi tilby parkeringsplasser til leie både ute og inne. Felles for byggets leietakere er et godt utstyrt treningsrom med tilhørende garderober og dusj.

Vi har ledige kontorlokaler i 2. og 3. etasje i bygningen.


Beliggenhet

Kontoreiendommen ligger sentralt på Økern Næringspark, men enkel adkomst både fra nordgående og sørgående retning. Eiendommen ligger kun 500 meter fra Økern T-bane. I tillegg ligger eiendommen sentralt i forhold til bilkjøring. Det tar kun 8-9 minutter til Oslo S og ca. 30 minutter til Gardermoen. Eiendommen har også nær tilknytning til hotell.

Økern er i pulserende utvikling og er det mest sentrale punktet med tanke på øst/vest og nord/sør forbindelser med bil. Det er god kollektivdekning i området. Dette er derfor det perfekte utgangpunktet om du skal betjene Oslo på en effektiv måte.


Standard

Lokalene er lyse, moderne og effektivt utnyttet, og innehar kjøleanlegg/ventilasjon, bredbåndstilknytning og heis.


Innhold

Vi har i 3. etasje (675 kvm) lyse og effektive kontorlokaler til leie. Lokalene innehar en kombinasjon av cellekontorer og åpent landskap, med lyse veggflater og glassfronter. Lokalene i 2. etasje (905 kvm) har møteromsfasiliteter, showroom, og åpen kjøkkenløsning inkl. spiseplasser.


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 0301
Gårdsnr: 122
Bruksnr: 27

Kontakt

Trine Blankholm

Trine Blankholm

Utleiesjef

m 957 63 844

@ tb@oxer.no

Nøkkelinformasjon

Ledig

Kontor, Kombinasjonslokaler, Garasje/Parkering 3. etg 675 - 1580 m²

Adresse

Kabelgata 39 C
0580 Oslo