Kabelgaten 1 - Økern - Kontorlokaler


Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass


Beskrivelse

Vi får ledige loklaler i 3. etasje i Kabelgaten 1. Lokalene passer for en enbruker. Det er cellekontorer og to store gode møterom som evt. kan brukes til mindre landskap. Det tilhører et kjøkken, toaletter og serverrom/lager. Lokalene ligger i 3.etg. uten heis. Lokalene har lyse fine vegger, tepper på gulv og gulvbelegg i gang og kjøkken/toalett. Det er felles inngangsparti med øvrige brukere i bygget. Foran bygget er det opparbeidet en liten park med noen bord og benker til felles bruk i området. 


Beliggenhet

Området er under transformasjon fra industri til bolig/næring. Det etableres derfor flere og flere publikumsrettede funksjoner i området. Blant annet er Tårnet Kulturarena godt etablert. Her arrangeres konserter, selskaper, fredagspils mm. Oslo største Padel-tennis med cross-fit avdeling er etablert på området og tilbyr gruppetrening for bedrifter som ønsker det. Kloden barneteater åpner dørene i løpet av høsten. Elever fra Kuben videregående skole gir liv i gatene på dagtid. Det er 3 minutter bort til Obos sitt prosjekt på Ulven. Her er det en Kiwi-butikk, en kafe og en sushi-restaurant. 


Innhold

Lokalene ble renovert i 2017. Bygget er verneverdig og det er gamle fine originalvinduer fra den gang dette var administrasjonen for Kabelfabrikken. Dette gir lokalene et rustikt preg.


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 0301
Gårdsnr: 122
Bruksnr: 27

Kontakt

Trine Blankholm

Trine Blankholm

Utleiesjef

m 957 63 844

@ tb@oxer.no

Nøkkelinformasjon

Ledig

Kontor, Garasje/Parkering 3. etg 317 m²

Adresse

Kabelgaten 1
0580 Oslo