Kabelgata 39C - kontorlokaler i 6.etg med fantastisk utsikt


Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis


Beskrivelse

Vi har noen flotte kontorlokaler ledig i Kabelgata 39C, svært sentralt på Økern. Fra lokalene har du nydelig utsikt utover byen både nord, sør, øst og vest. Kontorlokalene ligger i 6. etasje og er på ca. 675 kvm BTA. Kontorlokalene er fine og har naturlig lys fra 3 sider. Lokalene kan tilpasses leietaker. Se bilder i annonsen og 3D-scanning lenger ned i annonsen. 

Det er godt med parkeringsplasser til leie utendørs. Felles for byggets leietakere er et godt utstyrt treningsrom med tilhørende garderober og dusj.

Det er ønskelige med lang leieavtale. Helst minimum 5 år. 

Det er kort vei til alle retninger i byen. Netthandel, showroom, håndtverkere, faghandelsbedrifter og småskala produksjon med tilhørende kontorfunksjoner passer godt inn i området. Vi har også noen mindre lagerlokaler/produksjonslokaler på eiendommen som leietaker kan leie i tillegg om det skulle være behov for det. 

Ta en kikk på lokalene i 3D her: 

6. etasje: https://my.matterport.com/show/?m=5X3hsYPi7VM


Beliggenhet

Området er under transformasjon fra industri til bolig/næring. Det etableres derfor flere og flere publikumsrettede funksjoner i området. Blant annet er Tårnet Kulturarena godt etablert. Her arrangeres konserter, eventer, fredagspils mm. Kabelgata har Oslo's største Padel-tennis anlegg med cross-fit avdeling. Oslo Golfsenter har også akkurat åpnet helt nytt simulatorsenter på området. Elever fra Kuben videregående skole gir liv i gatene på dagtid. Det er 7-8 minutter bort til OBOS sitt store byggeprosjekt på Ulven. Her er det en Kiwi-butikk, apotek, en kafe og en sushi-restaurant.

OBOS bygger Construction City og 3000 boliger på Økern, i tillegg til at mange andre eiendomsbestittere i området har store planer for sine eiendommer. Det er på Økern det skjer i tiden fremover. 


Standard

Kontorokalene er lyse, moderne og effektivt utnyttet, og innehar kjøleanlegg/ventilasjon og bredbåndstilknytning. Det er heis i bygget. 
 


Innhold

Lokalene leies ut "as-is", men kan tilpasses leietakers ønsker og behov. 


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 0301
Gårdsnr: 122
Bruksnr: 27

Kontakt

Eirik Mølbach-Thellefsen Stray

Eirik Mølbach-Thellefsen Stray

Utleieansvarlig

m ()4 82 56

@ es@oxer.no

Nøkkelinformasjon

Ledig

Kontor, Garasje/Parkering, Serveringslokale/Kantine 675 m²

Adresse

Kabelgata 39 C
0580 Oslo