Lyse moderne kontorlokaler til leie på Økern


Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis


Beskrivelse

Vi har lokaler til leie i en flott og meget profilert kontoreiendom i Kabelgata, sentralt på Økern. Eiendommen består av effektive og lyse kontorlokaler og showrom. I tillegg kan vi tilby parkeringsplasser til leie både ute og inne. Felles for byggets leietakere er et godt utstyrt treningsrom med tilhørende garderober og dusj.

Vi har ledige kontorlokaler i 2. og 3. etasje i bygningen. 4. etasje blir ledig ved nyttår. Det kan derfor egne seg godt for en større bruker som tar alle 2-3 etasjene. 


Beliggenhet

Området er under transformasjon fra industri til bolig/næring. Det etableres derfor flere og flere publikumsrettede funksjoner i området. Blant annet er Tårnet Kulturarena godt etablert. Her arrangeres konserter, selskaper, fredagspils mm. Oslo største Padel-tennis med cross-fit avdeling er etablert på området og tilbyr gruppetrening for bedrifter som ønsker det. Kloden barneteater åpner dørene i løpet av høsten. Elever fra Kuben videregående skole gir liv i gatene på dagtid. Det er 7-8 minutter bort til Obos sitt prosjekt på Ulven. Her er det en Kiwi-butikk, en kafe og en sushi-restaurant. 


Standard

Lokalene er lyse, moderne og effektivt utnyttet, og innehar kjøleanlegg/ventilasjon og bredbåndstilknytning. Det er heis i bygget. 


Innhold

I 3. etasje har vi 675 kvm lyse og effektive kontorlokaler til leie. Lokalene innehar en kombinasjon av cellekontorer og åpent landskap, med lyse veggflater og glassfronter. 4. etasje (675 kvm blir også ledig, men har litt ulik planløsning. Der er den en kombinasjon av cellekontorer og mindre undervisningsrom/større møterom. 
Lokalene i 2. etasje (905 kvm) har møteromsfasiliteter, showroom, og et stort kjøkken og mulighet for en enkel kantine for egne ansatte. 


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 0301
Gårdsnr: 122
Bruksnr: 27

Kontakt

Trine Blankholm

Trine Blankholm

Utleiesjef

m 957 63 844

@ tb@oxer.no

Nøkkelinformasjon

Ledig

Kontor, Kombinasjonslokaler, Garasje/Parkering 3. etg 675 - 2255 m²

Adresse

Kabelgata 39 C
0580 Oslo