Kabelgata 39C - kontorlokaler i 4. og 6.etg med fantastisk utsikt


Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis


Beskrivelse

Vi har noen flotte kontorlokaler ledig i Kabelgata 39C, svært sentralt på Økern. Fra lokalene har du nydelig utsikt utover byen både nord, sør, øst og vest. Kontorlokalene ligger i 4. og 6. etasje og hver etasje er på ca. 675 kvm BTA. Kontorlokalene er fine og har lys fra 3 sider. Lokalene kan tilpasses rette leietaker. Se bilder i annonsen og 3D-scanning lenger ned i annonsen. 

Det er godt med parkeringsplasser til leie både ute og inne. Felles for byggets leietakere er et godt utstyrt treningsrom med tilhørende garderober og dusj.

Det er ønskelige med lang leieavtale. Helst minimum 5 år. 

Det er kort vei til alle retninger i byen. Netthandel, showroom, håndtverkere, faghandelsbedrifter og småskala produksjon med tilhørende kontorfunksjoner passer godt inn i området. Vi har også noen mindre lagerlokaler/produksjonslokaler på eiendommen som leietaker kan leie i tillegg om det skulle være behov for det. 

Ta en kikk på lokalene i 3D her: 

6. etasje: https://my.matterport.com/show/?m=5X3hsYPi7VM


4. etasje: https://my.matterport.com/show/?m=r9eU9YFfDsU


Beliggenhet

Området er under transformasjon fra industri til bolig/næring. Det etableres derfor flere og flere publikumsrettede funksjoner i området. Blant annet er Tårnet Kulturarena godt etablert. Her arrangeres konserter, eventer, fredagspils mm. Kabelgata har Oslo's største Padel-tennis anlegg med cross-fit avdeling. Oslo Golfsenter har også akkurat åpnet helt nytt simulatorsenter på området. Elever fra Kuben videregående skole gir liv i gatene på dagtid. Det er 7-8 minutter bort til OBOS sitt store byggeprosjekt på Ulven. Her er det en Kiwi-butikk, apotek, en kafe og en sushi-restaurant.

OBOS bygger Construction City og 3000 boliger på Økern, i tillegg til at mange andre eiendomsbestittere i området har store planer for sine eiendommer. Det er på Økern det skjer i tiden fremover. 


Standard

Kontorokalene er lyse, moderne og effektivt utnyttet, og innehar kjøleanlegg/ventilasjon og bredbåndstilknytning. Det er heis i bygget. 
 


Innhold

Lokalene leies ut "as-is", men kan tilpasses leietakers ønsker og behov. 


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 0301
Gårdsnr: 122
Bruksnr: 27

Kontakt

Eirik Mølbach-Thellefsen Stray

Eirik Mølbach-Thellefsen Stray

Utleieansvarlig

m ()4 82 56

@ es@oxer.no

Nøkkelinformasjon

Ledig

Kontor, Garasje/Parkering, Serveringslokale/Kantine 675 - 1350 m²

Adresse

Kabelgata 39 C
0580 Oslo