Økern - Kombinasjonslokaler med kjøreport og inngang til kontordel fra gateplan


Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Kjøreport


Beskrivelse

Sjelden mulighet. Vi har for leie kombinasjonslokaler som egner seg til lager/verksted med tilhørende kontor/kundeinngang fra gateplan. 
Verkstedslokalene har kjøreport og takhøyde på ca. 5-6 meter i deler av lokalene. Under messanin er det lavere takhøyde. 
Kontorlokalene inneholder kjøkken, spiserom, toalett, produksjonslokale og kontor. Det er direkte inngang fra Kabelgata. 
Lager og verksted har kjøreinngang fra baksiden i Kabelgata.


Beliggenhet

Økern ligger like nord for Oslo sentrum. Det er svært mange bedrifter som er lokalisert på Økern på grunn av den sentrale beliggenheten og kort vei til store trafikkårer som Ring 3, Østre Aker vei og E6. 
Hotell 33, Kuben Yrkesarena og Tårnet kulturarena ligger alle i umiddelbar nærhet. Tårnet Kulturarena er det gamle Kabeltårnet som er bygget om til et urbant selskapslokale/konsertarena og konferanselokaler. Her arrangeres det jevnlig "fredagspils" for leietakerne i nærmiljøet.


Standard

Lokalene leies ut som de er idag. Vasket, rengort og uten møbler og utsyr. 
Kontordelen har tidligerer vært innredet med 3 kontorplasser, en arbeidssone og en resepsjon. Et eget lite kjøkken med to små kjøkkenbenker og opplegg for oppvaskmaskin. Laminat på gulvene foruten om kjøkken og toalett. 
Lager/verkstedhallen har betonggulv. 
Lokelene har radioatorer under vinduet i kontordelen.


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 0301
Gårdsnr: 122
Bruksnr: 431

Kontakt

Trine Blankholm

Trine Blankholm

Utleiesjef

m 957 63 844

@ tb@oxer.no

Nøkkelinformasjon

Ledig

Kontor, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Verksted, Garasje/Parkering 1. etg 610 m²

Adresse

Kabelgata 37D
0580 Oslo