Økern - Kombinasjonslokaler med kjøreport og inngang til kontordel fra gateplan


Fasiliteter

  • Garasje/P-plass
  • Kjøreport


Beskrivelse

Rustikke kombinasjonslokaler som egner seg til lager/verksted/showroom med tilhørende kontor/kundeinngang fra gateplan. 
Lager/verkstedslokalene har kjøreport og takhøyde på ca. 5-6 meter i deler av lokalene. Under messanin er det lavere takhøyde. 
Kontorlokalene inneholder kjøkken, spiserom, toalett, produksjonslokale og kontor. Det er direkte inngang fra Kabelgata. 
Lager og verksted har kjøreinngang fra baksiden i Kabelgata. Kun små varebiler kan benyttes for inn og utkjøring til lageret. Store biler må parkere i gaten og dra varene inn på jekketraller. Egner seg ikke til hyppig inn og ut transport av varer.


Beliggenhet

Området er under transformasjon fra industri til bolig/næring. Det etableres derfor flere og flere publikumsrettede funksjoner i området. Blant annet er Tårnet Kulturarena godt etablert. Her arrangeres konserter, selskaper, fredagspils mm. Oslo største Padel-tennis med cross-fit avdeling er etablert på området og tilbyr gruppetrening for bedrifter som ønsker det. Kloden barneteater åpner dørene i løpet av våren. Elever fra Kuben videregående skole gir liv i gatene på dagtid. Det er 7-8 minutter bort til Obos sitt prosjekt på Ulven. Her er det en Kiwi-butikk, en kafe og en sushi-restaurant. 
Kabelgaten ligger rett bak Hotell 33 som ligger langs Østre Aker vei.


Standard

Lokalene leies ut som de er idag. Vasket, rengjort og uten møbler og utsyr. 
Kontordelen har tidligerer vært innredet med 3 kontorplasser, en arbeidssone og en resepsjon. Et eget lite kjøkken med to små kjøkkenbenker og oppvaskmaskin. Laminat på gulvene foruten om kjøkken og toalett. 
Lager/verkstedhallen har betonggulv. 
Lokelene har radioatorer under vinduet i kontordelen.
Ventilasjon.


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 0301
Gårdsnr: 122
Bruksnr: 431

Kontakt

Trine Blankholm

Trine Blankholm

Utleiesjef

m 957 63 844

@ tb@oxer.no

Nøkkelinformasjon

Ledig

Kontor, Lager/Logistikk, Kombinasjonslokaler, Verksted, Garasje/Parkering 1. etg 610 m²

Adresse

Kabelgata 37D
0580 Oslo