ivermectina preço ultrafarma who produces ivermectin in india prophylaxis ivermectin is ivermectin pour on safe for horses ivermectina oral humanos ivermectin shampoo uses in tamil

Kabelgata 1 - Økern - Kontorlokaler


Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass


Beskrivelse

Vi har to ulike loklaler i 3. etasje i Kabelgata 1 som er ledige og klare for overtakelse.

Et lokale på 317 kvm BTA: 
Dette lokalet kan man flytte rett inn i. Det passer for en enbruker. Det består av cellekontorer og to litt større møterom som kan brukes til mindre landskap. Det tilhører et kjøkken, toaletter og serverrom/lager. Lokalene ligger i 3.etg. uten heis. Lokalene har lyse fine vegger, tepper på gulv og gulvbelegg i gang og kjøkken/toalett. Det er felles inngangsparti med øvrige brukere i bygget. Foran bygget er det opparbeidet en liten park med noen bord og benker til felles bruk i området. 

Et lokale på 170 kvm BTA: 
Lokalet har tidligere vært brukt som atlier. Her kan leietaker forme sitt eget kontor. Det er cellekontorer idag, men lettveggene kan enkelt slås ned og lokalet kan omgjøres til åpent landskap. Lokalet ligger i 3.etg uten heis. Det er felles inngangsparti med øvrige brukere i bygget. Foran bygget er det opparbeidet en liten park med noen bord og benker til felles bruk i området. 

Beliggenhet

Området er under transformasjon fra industri til bolig/næring. Det etableres derfor flere og flere publikumsrettede funksjoner i området. Blant annet er Tårnet Kulturarena godt etablert. Her arrangeres konserter, selskaper, fredagspils mm. Oslo største Padel-tennis med cross-fit avdeling er etablert på området og tilbyr gruppetrening for bedrifter som ønsker det. Kloden barneteater åpner dørene i løpet av høsten. Elever fra Kuben videregående skole gir liv i gatene på dagtid. Det er 3 minutter bort til Obos sitt prosjekt på Ulven. Her er det en Kiwi-butikk, en kafe og en sushi-restaurant. 


Innhold

Lokalene ble renovert i 2017. Bygget er verneverdig og det er gamle fine originalvinduer fra den gang dette var administrasjonen for Kabelfabrikken. Dette gir lokalene et rustikt preg.


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 0301
Gårdsnr: 122
Bruksnr: 27

Kontakt

Trine Blankholm

Trine Blankholm

Utleiesjef

@ tb@oxer.no

Nøkkelinformasjon

Ledig

Kontor, Garasje/Parkering 3. etg 170 - 317 m²

Adresse

Kabelgata 1
0580 Oslo