where is ivermectin manufactured does ivermectin kill dog ear mites billig ivenox ivermite 6mg tablet for lice dosage vermicida ivermectina ivermectina sin receta

Ønsker du å etablere butikk i det nye senteret på Marikollen Torg?


Fasiliteter

  • Aircondition
  • Garasje/P-plass
  • Heis


Beskrivelse

Vi skal etablere et lite lokalsenter i nye Fjerdingby sentrum - Marikollen Torg. REMA 1000, Vitusapotek, Interoptik og Hairport frisør, Pizzabakeren og Ikigai Sushi har alle signert kontrakt og vil åpne nye og flotte butikker i senteret i 2022. Vi er i dialog med helseaktører og søker nå deg som har en drøm om å starte noe lokalt i Fjerdingby sentrum. Vi søker gjerne aktører innen gaveartikler, bokhandler, dyrebutikker, garn, yoga med mer. Lokaler fra 80 - 300 kvm BTA. Lokalene kan tilpasses leietakers ønsker mtp areal og ferdigstillelsesgrad. De fleste lokalene vil ha tilgang til lokalene direkte fra torget/gaten.


Beliggenhet

Tettstedet Fjerdingby er i sterk utvikling. Det satses stort på næringsliv, skoler, kultur, idrett og boliger. Med denne satsingen kommer Fjerdingby til å bli det nye sentrumet i Rælingen.
I nabobygget, Ravinen kultur-og familiesenter vil du finne bakeriet Garcon, som sikrer innbyggerne rykende ferskt brød og deilig lunsj. Bare det er en god grunn til å dra til Fjerdingby.


Standard

Nybygg. Estimert ferdigstillelse mai 2022.


Nabolagsprofil

Antall personer i Rælingen kommune: 18.450
Antall husholdninger i Rælingen kommune: 7.650
Antall husholdninger med barn i Rælingen kommunen: 3.400
25% av befolkningen har høyere utdannelse utover videregående skole
ca. 2000 ansatte jobber i nærområdet til Marikollen
ÅDT forbi tomten er i dag på 3.750 biler

Området er allerede godt utbygd, her er barne, ungdom, og videregående skole like ved. I tillegg finnes det Marikollen flerbrukshall, fotballbaner, svømmehall, alpinanlegg med mer ligger i umiddelbar nærhet.


Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 99
Bruksnr: 218

Kontakt

Morten Kreutz

@ morten@kreutzandco.com


Christian Horn

@ Christian@hornhe.no

Nøkkelinformasjon

Ledig

Butikk/Handel, Kjøpesenter 1. etg 80 - 300 m²

Adresse

Tangerudvegen 1
2008 Fjerdingby