Ønsker du å etablere butikk i det nye senteret på Marikollen Torg?


Fasiliteter

  • Aircondition
  • Garasje/P-plass
  • Heis


Beskrivelse

Vi skal etablere et lite lokalsenter i nye Fjerdingby sentrum - Marikollen Torg. REMA 1000 har signert kontrakt og vil åpne en ny og flott butikk i senteret i 2022. Vi er godt i gang med å fylle opp lokaler for apotek, optikk, helse, pizza, frisør og har da 2-3 ledige lokaler til. Her ønsker vi å komme i kontakt med deg som har en drøm om å åpne en butikk innen gaveartikler/gourmet-produkter innen mat/klær/interiør etc. Andre bransjer som vil passe godt inn er sport/bokhandel/lekebutikk/dyrebutikk/hudpleie m.fl.
Lokalene kan tilpasses ønsket størrelse, men bør minimum være fra ca. 100 kvm BTA og oppover. De fleste lokalene vil ha tilgang til lokalene direkte fra torget/gaten.


Beliggenhet

Tettstedet Fjerdingby er i sterk utvikling. Det satses stort på næringsliv, skoler, kultur, idrett og boliger. Med denne satsingen kommer Fjerdingby til å bli det nye sentrumet i Rælingen.
I nabobygget, Ravinen kultur-og familiesenter vil du finne bakeriet Garcon, som sikrer innbyggerne rykende ferskt brød og deilig lunsj. Bare det er en god grunn til å dra til Fjerdingby.


Standard

Nybygg. Estimert ferdigstillelse Q1/Q2 2022.


Nabolagsprofil

Antall personer i Rælingen kommune: 18.450
Antall husholdninger i Rælingen kommune: 7.650
Antall husholdninger med barn i Rælingen kommunen: 3.400
25% av befolkningen har høyere utdannelse utover videregående skole
ca. 2000 ansatte jobber i nærområdet til Marikollen
ÅDT forbi tomten er i dag på 3.750 biler

Området er allerede godt utbygd, her er barne, ungdom, og videregående skole like ved. I tillegg finnes det Marikollen flerbrukshall, fotballbaner, svømmehall, alpinanlegg med mer ligger i umiddelbar nærhet.


Matrikkelinformasjon

Gårdsnr: 99
Bruksnr: 218

Kontakt

Trine Blankholm

Trine Blankholm

Utleiesjef

m 957 63 844

@ tb@oxer.no

Nøkkelinformasjon

Ledig

Butikk/Handel, Kjøpesenter 1. etg 100 - 400 m²

Adresse

Tangerudvegen 1
2008 Fjerdingby