Kontorlokaler i toppetasje med egen terrasse i Nedre Storgate 15/17


Fasiliteter

  • Aircondition
  • Garasje/P-plass
  • Heis


Beskrivelse

I byggets toppetasjen har vi flotte kontorlokaler ledig. Lokalene har egen terrasse med utsikt over byen. Lokalene er lyse med tepper på gulv, eget kjøkken, møterom, et kontor og åpent landskap. Egner seg for rundt 10 ansatte.

Bygget er nylig rehabilitert. Fasadene har blitt lyse og mer tidsriktige med nye glassfasader i 1. og 2. etasje mot Nedre Storgate og presentable inngangspartier. Moderniseringen av fasaden står i stil med den spennende utviklingen og veksten Drammen nå opplever, og vårt ønske er at Nedre Storgate 15-17 vil bidra til mer liv og økt handel.
I tillegg til en modernisering av fasaden er grønne vegger i inngangspartiet med på å tiltrekke oppmerksomhet og fremheve byggets miljøprofil. Det er etablert egen sykkelparkering i bygget med moderne garderobefasiliteter, og det er tilrettelagt for god avfallshåndtering. Med sin sentrale plassering på Bragernes er parkeringsmulighetene i nærområdet mange. Bygget har egen vaktmester.

I samarbeid med leietaker kan lokalene tilpasses etter den enkeltes behov og ønsker innenfor et overordnet interiørkonsept for bygget, som harmonerer med fellesarealer, byggets arkitektoniske uttrykk og identitet.


Beliggenhet

Beliggende sentralt på Bragernes i Drammen med enkel tilgang til E18. Gangavstand til Bragernes Torg med alle servicefasiliteter samt Strømsø Torg med rutebilstasjon og togstasjon.


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 0602
Gårdsnr: 114
Bruksnr: 676

Kontakt

Anniken Haug

Anniken Haug

Markedsdirektør

m 970 33 777

@ ah@oxer.no

Nøkkelinformasjon

Ledig

Kontor, Garasje/Parkering 5. etg 207 m²

Adresse

Nedre Storgate 15/17
3015 Drammen