Unike butikklokaler midt i gågata


Fasiliteter

  • Aircondition
  • Alarm
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass


Beskrivelse

Nedre Storgate 15-17 er et svært sentralt beliggende handel- og kontorbygg midt i Drammen sentrum. Bygget er nylig rehabilitert. Fasaden har blitt lysere og enda mer tidsriktig med nye glassfasader i 1. og 2. etasje. Moderniseringen av fasaden står i stil med den spennende utviklingen og veksten Drammen nå opplever, og vårt ønske er at Nedre Storgate 15-17 vil bidra til mer liv og økt handel.
I tillegg til en modernisering av fasaden er grønne vegger i inngangspartiet med på å tiltrekke oppmerksomhet og fremheve byggets grønne miljøprofil. Nedre Storgate 15-17 har flere moderne fellesfasiliteter. I byggets underetasje er det etablert en godt utstyrt sykkelparkering, samt moderne garderobefasiliteter. På taket finnes en solrik takterrasse, et hyggelig sted for et lite avbrekk i en travel hverdag. Med sin sentrale plassering på Bragernes er parkeringsmulighetene i nærområdet mange. Bygget har også egen vaktmester.


Beliggenhet

Beliggende sentralt på Bragernes i Drammen med enkel tilgang til E18. Gangavstand til Bragernes Torg med alle servicefasiliteter samt Strømsø Torg med rutebilstasjon og togstasjon.


Standard

Øvrige bilder er tatt av nyebilder.no


Innhold

Lokalet er totalt på 201 kvm BTA. Nylig renovert med ny glassfasade, nytt gulvbelegg, nymalte vegger, og ny grunnbelysning. Egne toaletter og kjøkken.
I samme kvartal leier HiFi, Lerk Interiør, Nippon Sushi, Paul & Pauline, Privatmegleren, Svane Kjøkken og Haar Atelier.

Nedre Storgate 15-17 eies av Oxer Eiendom og OKK Gruppen. Dette er familieeide selskaper med fokus på langsiktighet, kvalitet og bærekraftige løsninger. Vi er blant landets største aktører innen utleie, forvaltning og utvikling av eiendom og drifter alle våre eiendommer selv. OKK Gruppen eies av Bente K. Jordanger og Ellen K. Raaholt med familie.


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 0602
Gårdsnr: 114
Bruksnr: 676

Kontakt

Anniken Haug

Anniken Haug

Markedsdirektør

m 970 33 777

@ ah@oxer.no

Nøkkelinformasjon

Ledig

Butikk/Handel 1. etg 201 m²

Adresse

Nedre Storgate 15/17
3015 Drammen