Ledige lokaler på bakkeplan - Strømsø. Butikk/Showroom/Yoga/Kontor


Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning


Beskrivelse

Svært sentrale lokaler ledig på Strømsø i Drammen. Suveren beliggenhet, like ved Drammen stasjon. Lokalene egner seg godt som butikk, showroom, kaffebar (kald mat). Lokalene kan ogås brukes som kontor. Vi ønsker helst en leietaker, men arealet kan også deles i to. Arealene er 143 kvm BTA og 174 kvm BTA.

Lokalet på 143 kvm (1.04) er pusset opp og brukt som yoga-studio frem til nå. Dette inneholder ett større rom, to toaletter, kjøkkenrom og kontor/spiserom. 

Lokalet på 174 kvm (1.02) er tidligere brukt som kantine og egner seg godt til kaffebar/servering. Dette kan overtas med det kjøkkenutstyret som står der i dag. Det er også aktuelt å fjerne kantinedelen, og leie det ut til annen virksomhet. Beliggenhet

Lokalene ligger på hjørnet Blichsgate/Schultz gate. Det er gåavstand til både buss og tog fra lokalene. Strømsø er i en enorm utvikling, og vil på sikt bli et svært ettertraktet område i Drammen by. 


Innhold

Lokalene leies ut som de er, men utleier kan være behjelpelig med å finne løsninger og tilrettelegge for oppussing sammen med ny leietaker.


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 0602

Kontakt

Eirik Mølbach-Thellefsen Stray

Eirik Mølbach-Thellefsen Stray

Utleieansvarlig

@ es@oxer.no

Nøkkelinformasjon

Ledig

Kontor, Butikk/Handel, Serveringslokale/Kantine, Undervisning/Arrangement, Andre 1. etg 143 - 317 m²

Adresse

Blichs gate 1
3044 Drammen