Kontorlokaler i toppetasje Nedre Storgate 15/17- 244 kvm


Fasiliteter

  • Aircondition
  • Garasje/P-plass
  • Heis


Beskrivelse

Rehabiliteringen av Nedre Storgate 15-17 og Nedre Torggate 18 er ferdigstilt.  Fasadene har blitt lyse og mer tidsriktige med nye glassfasader i 1. og 2. etasje mot Nedre Storgate og nye og vakre glassfasader i 1. etasje mot Nedre Torggate, samt presentable inngangspartier. Moderniseringenn av fasaden står i stil med den spennende utviklingen og veksten Drammen nå opplever, og vårt ønske er at Nedre Storgate 15-17 vil bidra til mer liv og økt handel!

I tillegg til en modernisering av fasaden er grønne vegger i inngangspartiet med på å tiltrekke oppmerksomhet og fremheve byggets miljøprofil.  Det er etablert egen sykkelparkering i bygget med moderne garderobefasiliteter,  og det er tilrettelagt for god avfallshåndtering. Med sin sentrale plassering på Bragernes er parkeringsmulighetene i nærområdet mange. Bygget har egen vaktmester.

I samarbeid med leietaker kan lokalene tilpasses etter den enkeltes behov og ønsker innenfor et overordnet interiørkonsept for bygget, som harmonerer med fellesarealer, byggets arkitektoniske uttrykk og identitet. 


Beliggenhet

Beliggende sentralt på Bragernes i Drammen med enkel tilgang til E18. Gangavstand til Bragernes Torg med alle servicefasiliteter samt Strømsø Torg med rutebilstasjon og togstasjon.


Innhold

I toppetasjen på Nedre Storgate 15-17 har vi ledig 244 m² kontorlokaler. Dette er flotte lokaler med eget kjøkken og utgang til takterrasse. Lokalene kan enkelt tilpasses leietakers behov og ønsker med åpent landskap eller cellekontorer. 


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 0602
Gårdsnr: 114
Bruksnr: 676

Kontakt


Anniken Haug

Anniken Haug

Markedsdirektør

m +47 970 33 777

@ ah@oxer.no


Trine Blankholm

Trine Blankholm

Utleiesjef

m +47 957 63 844

@ tb@oxer.no

Nøkkelinformasjon

Ledig

Kontor, Garasje/Parkering 5. etg 244 m²

Adresse

Nedre Storgate 15/17
3015 Drammen