Nye Nedre Storgate 15-17 i Drammen - 250-615 kvm kontorer til leie


Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Garasje/P-plass
  • Heis


Beskrivelse

Sommeren 2019 er beregnet ferdigstillelse av fasaderehabiliteringen i Nedre Storgate 15-17 og Nedre Torggate 18. Dette vil resultere i lyse og mer tidsriktige fasader med nye glassfasader i 1. og 2. etasje mot Nedre Storgate og nye og vakre glassfasader i 1. etasje mot Nedre Torggate, samt presentable inngangspartier. Moderniseringen av fasaden står i stil med den spennende utviklingen og veksten Drammen nå opplever, og vårt ønske er at Nedre Storgate 15-17 vil bidra til mer liv og økt handel!

 I tillegg til en modernisering av fasaden vil grønne vegger i inngangspartiet tiltrekke oppmerksomhet og fremheve byggets miljøprofil.  Det vil bli en egen sykkelparkering i bygget med moderne garderobefasiliteter, lokalene blir oppgradert, og det tilrettelegges for god avfallshåndtering. Med sin sentrale plassering på Bragernes er parkeringsmulighetene i nærområdet mange. Bygget har egen vaktmester.

 I samarbeid med leietaker kan lokalene tilpasses etter den enkeltes behov og ønsker innenfor et overordnet interiørkonsept for bygget, som harmonerer med fellesarealer, byggets arkitektonisk uttrykk og identitet. Kommer leietaker inn tidlig i prosessen kan tilpasningen av lokaler bli gjort i samme omfang som oppussingen av fasaden.


Beliggenhet

Beliggende sentralt på Bragernes i Drammen med enkel tilgang til E18. Gangavstand til Bragernes Torg med alle servicefasiliteter samt Strømsø Torg med rutebilstasjon og togstasjon.


Innhold

Vi får ledig 250 – 615 m² kontorlokaler i 3. etasje i Nedre Storgate 15-17. Lokalene kan tilpasses leietakers behov og ønsker med farge- og materialvalg. Passer en større leietaker som tar hele etasjen, eller to mindre leietakere. Se forslag til løsning på illustarsjon. 


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 0602
Gårdsnr: 114
Bruksnr: 676

Kontakt


Linn Hege Aas

Linn Hege Aas

Utleiesjef

m +47 452 24 330

@ laa@oxer.no

Nøkkelinformasjon

Ledig

Kontor 3. etg 250 - 615 m²

Adresse

Nedre Storgate 15/17
3015 Drammen