Nye Nedre Torggate 18 i Drammen, ca 300 kvm kontor/showroom


Beskrivelse

Sommeren 2018 er det oppstart for den planlagte fasaderehabiliteringen av Nedre Storgate 15-17 og Nedre Torggate 18. Dette vil resultere i lyse og mer tidsriktige fasader med nye glassfasader i 1. og 2. etasje mot Nedre Storgate og nye og vakre glassfasader i 1. etasje mot Nedre Torggate, samt presentable inngangspartier. Arbeidet forventes å være ferdig i november/desember 2018. Moderniseringen av fasaden står i stil med den spennende utviklingen og veksten Drammen nå opplever, og vårt ønske er at Nedre Storgate 15-17 vil bidra til mer liv og økt handel!

 I tillegg til en modernisering av fasaden vil grønne vegger i inngangspartiet tiltrekke oppmerksomhet og fremheve byggets miljøprofil.  Det vil bli en egen sykkelparkering i bygget med moderne garderobefasiliteter, lokalene blir oppgradert, og det tilrettelegges for god avfallshåndtering. Med sin sentrale plassering på Bragernes er parkeringsmulighetene i nærområdet mange. Bygget har egen vaktmester.

 I samarbeid med leietaker kan lokalene tilpasses etter den enkeltes behov og ønsker innenfor et overordnet interiørkonsept for bygget, som harmonerer med fellesarealer, byggets arkitektonisk uttrykk og identitet. Kommer leietaker inn tidlig i prosessen kan tilpasningen av lokaler bli gjort i samme omfang som oppussingen av fasaden.


Beliggenhet

Lokalet ligger sentralt plassert i Nedre Torggate, "Motegata", i Drammen.  Gangavstand til Bragernes Torg med alle servicefasiliteter samt Strømsø Torg med rutebilstasjon og togstasjon, samt enkel tilgang til E18.


Innhold

Med inngang fra gateplan i Nedre Torggate 18 får vi ledig ca 300kvm kontor/showroom fra juni 2018. Kontoret har god eksponering mot Nedre Torggate, fremstår nytt og åpent, og vil egne seg som f.eks. et meglerkontor. I tillegg til ny glassfasde i 1. etasje og at fasaden lysnes skal skilter og utvendig lys skiftes. 


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 0602

Kontakt


Linn Hege Aas

Linn Hege Aas

Utleiesjef

m +47 452 24 330

@ laa@oxer.no

Nøkkelinformasjon

Ledige lokaler

Kontor, Butikk/Handel 1. etg 300 m²

Adresse

Nedre Torggate 18
3015 Drammen