Nye Nedre Torggate 18 i Drammen, restaurant/bar


Fasiliteter

  • Aircondition
  • Bredbåndstilknytning
  • Kjøreport


Beskrivelse

Sommeren 2018 er det oppstart for den planlagte fasaderehabiliteringen av Nedre Storgate 15-17 og Nedre Torggate 18. Dette vil resultere i lyse og mer tidsriktige fasader med nye glassfasader i 1. og 2. etasje mot Nedre Storgate og nye og vakre glassfasader i 1. etasje mot Nedre Torggate, samt presentable inngangspartier. Arbeidet forventes å være ferdig i november/desember 2018. Moderniseringen av fasaden står i stil med den spennende utviklingen og veksten Drammen nå opplever, og vårt ønske er at Nedre Storgate 15-17 vil bidra til mer liv og økt handel!

 I tillegg til en modernisering av fasaden vil grønne vegger i inngangspartiet tiltrekke oppmerksomhet og fremheve byggets miljøprofil.  Det vil bli en egen sykkelparkering i bygget med moderne garderobefasiliteter, lokalene blir oppgradert, og det tilrettelegges for god avfallshåndtering. Med sin sentrale plassering på Bragernes er parkeringsmulighetene i nærområdet mange. Bygget har egen vaktmester.

 I samarbeid med leietaker kan lokalene tilpasses etter den enkeltes behov og ønsker innenfor et overordnet interiørkonsept for bygget, som harmonerer med fellesarealer, byggets arkitektonisk uttrykk og identitet. Kommer leietaker inn tidlig i prosessen kan tilpasningen av lokaler bli gjort i samme omfang som oppussingen av fasaden.


Beliggenhet

Beliggende sentralt på Bragernes i Drammen med enkel tilgang til E18. Gangavstand til Bragernes Torg med alle servicefasiliteter samt Strømsø Torg med rutebilstasjon og togstasjon.

 I løpet av inneværende vår ferdigstilles kontor- og forretningsbygget i Nedre Storgate 19, der regionens største advokatkontor, Svensson Nøkleby Advokatfirma, blir hovedleietaker. I 1. etasje kommer Drammens etterlengtede delikatesse-forretning; Drammen Delikatesse, Elin Fossland Consept Store, og klesbutikken Paul & Pauline.


Innhold

På gateplan i Nedre Torggate 18 får vi et ledig lokale som vil egne seg meget godt til restaurant eller bar. Lokalet har god eksponering mot Nedre Torggate 18, hvor det fremover etableres flere attraktive moteforretninger. Byggingen av flere leiligheter i bykjernen vil føre med seg flere potensielle kunder og bringe mer liv til gatene. Leietaker kan selv være med å bestemme utformingen av lokalet.


Matrikkelinformasjon

Kommunenr: 0602
Gårdsnr: 114
Bruksnr: 676

Kontakt


Linn Hege Aas

Linn Hege Aas

Utleiesjef

m +47 452 24 330

@ laa@oxer.no

Nøkkelinformasjon

Ledige lokaler

Butikk/Handel, Serveringslokale/Kantine 1. etg 200 m²

Adresse

Nedre Torggate 18
3015 Drammen