Meny
Drengsrudbekken 12

Asker Panorama - Presentable kontorer på 1.240 kvm til leie

Asker Panorama er et av Askers landemerker og selve inngangsporten fra vest når du kommer kjørende på E18 fra Drammen. Bygget er på 32.000 kvm fordelt på to bygg og huser 900 mennesker. Bygget har en harmonisk blanding av åpne miljøer og cellekontorer, møteplasser og møterom, godt med lys og fokus på trivsel. Asker Panorama er et fullservicebygg med kombinert kaffebar/resepsjon, spiseri, felles møterom, takterrasse, hyggelige uteområder, treningsfasiliteter, shuttlebuss og egen driftsavdeling. Vi, Oxer Eiendom, er miljøfyrtårnsertifisert. Vi har stort fokus på bærekraft i forbindelse med utvikling, rehabilitering og forvaltning av våre eiendommer. Asker Panorama var blant landets første næringsbygg i Norge med miljøsertifiseringen Breeam Nor kategori Excellent. Asker Panorama har egen energisentral. Energisentralen har 100% ren og fornybar energi. Varme og kjølebehov hentes fra grunnen via energibrønner. All produksjon av energi er behovsstyrt. Sentralen gir oss 40 ganger besparelse i forhold til strøm som energikilde. Vi har også installert, med økonomisk støtte fra Enova, Entro Ecopilot. Dette er et intelligent program som optimaliserer våre tekniske anlegg avhengig av byggets bruk, i tillegg til å ta hensyn til vær og vind. Resultatet har gitt oss et mer bærekraftig bygg med økonomisk besparelse for våre leietakere. Vi har per nå redusert våre strømutgifter med ca. 8%. Asker Panorama er det første i Norge som tester denne løsningen. Eiendommen har parkering i garasje og gjesteplasser i nærheten av hovedinngangen. Det skal inneværende år installeres smartladere for vår besøkende og leietakere.

Adkomst

Bygget har svært god profilering mot E18 og de 80 000 som kjører inn mot Asker hver eneste dag. Det går buss forbi Asker Panorama hvert 6. minutt. I tillegg har vi egen shuttlebuss mellom bygget og Asker Stasjon. Shuttlebussen går på morgenen mellom kl. 07-09 og ettermiddagen mellom kl. 15-17. Asker Stasjon er den sjette mest trafikkerte togstasjonen i landet med ti tog i timen, og er dermed også en viktig stasjon for pendlere. Asker Panorama har også egen holdeplass for myTIER. Veldig hyggelig å benytte seg av el-sparkesykkel på en fin sommerdag, til og fra Asker sentrum.

Innhold

Vi har ledig 1.240 kvm BTA kontorlokaler i 3. etasje, bygg B, januar 2024. Etasjen er på 1.640 kvm hvor av ca. 400 kvm allerede er leid ut til ny leietaker. Lokalet er innredet med hyggelig sosial sone, kombinasjon cellekontor/landskap, stillerom og eksklusive møterom. Lokalet kan tilpasses leietakers ønsker og behov. Lokalene har tilgang til presentable fellesareal med resepsjon kombinert med kaféBARk, Spiseri med nytt matkonsept, møterom med plass til 14-85 stk. personer, treningsrom, sykkelparkering inkl. vaskeplass og hyggelige utearealer. Uteområdene kan fint benyttes til trening og rekreasjon, i og utenfor arbeidstiden. Blant våre hyggelige utearealer har vi også utplassert 2 stk. bikuber. Bikubene gir oss ca. 20 kg nydelig honning hvert år.
Beliggenhet:
Asker
Type:
Kontor
Fasiliteter:
Aircondition, alarm, bredbåndstilknytning, felles resepsjon, garasje/ p-plass, heis, kantine
Overtakelse:
Q1 2024
Kontaktpersoner
Anniken Haug
Direktør Marked og Utleie
Mobil : +47 970 33 777
E-post : ah@oxer.no
Eirik Mølbach-Thellefsen Stray
Utleiesjef
Mobil : +47 482 56 890
E-post : es@oxer.no
Beliggenhet
Ledige lokaler
Asker Panorama - Presentable kontorer på 1.240 kvm til leie
Etasje
Type
Areal
3. Etasje
Kontor
1.240 kvm
På utkikk etter
nye lokaler?
Kontakt oss
Kontakt
E-post:
post@oxer.no
Adresse
Postadresse : Postboks 420, 1373 Asker
Besøksadresse : Drengsrudbekken 12, 1383 Asker