Meny
Nedre Storgate 15-17

Ledige kontorlokaler i Nedre Storgate 15-17

Nedre Storgate 15-17 er en svært sentral beliggende handels og kontoreiendom i Drammen sentrum. Bygget har nylig fått ny fasade og flere oppgraderinger, som innvendig sykkelparkering og felles garderober, er et attraktivt sentrumsbygg.

Vi har et ledig lokale i 3. etasje med inngang fra Nedre Storgate. Lokalet er klartgjort for tilpasning etter ny leietakers behov og ønsker. Lokalet har opprinnelig vært delt inn i cellekontorer, men det er ingen bærende vegger så her er det mange muligheter. Dette er lyse og fine lokaler, med vinduer både mot gågaten og gårdsrom.

Leietakerne i bygget har tilgang til felles takterrasse med gode solforhold. I bygget finner man allerede etablerte aktører som OnProperty, Godt Sagt, E-Wheels, Lerk Interiør og HIFI Klubben. I nærområdet er det også flere handels- og serveringsaktører.

Adkomst

Nedre Storgate 15-17 ligger så å si midt i Drammen sentrum, i hjertet av ett av Drammen bys mest attraktive kvartaler. Det er gangavstand til alt Drammen har å by på, ligger bare et par hundre meter unna. Det er derfor lett å skjønne hvorfor stadig flere store selskaper velger å flytte hit. Rett over broen ligger Strømsø Torg med både buss- og togstasjon, noe som også gir Nedre Storgate en god kollektivdekning. Parkering finnes i umiddelbar nærhet og byggets beliggenhet gir også enkel tilgang til E18.

Innhold

Lokalet ligger i byggets 3. etasje og har inngang fra Nedre Storgate 15-17. Lokalet er på 315 kvm BTA. Lokalet har opprinnelig vært delt inn i cellekontorer med et eldre t-kjøkken og linoleumsbelegg på gulvet. Lokalet skal pusses opp i samråd med ny leietaker før overtakelse.

FASILITETER:
- Sykkelparkering
- Moderne garderober med dusjmuligheter
- Egen vaktmester
- God kollektivdekning
- Parkeringsmuligheter
- Egen vaktmester
- Takterrasse

OM GÅRDEIER Nedre Storgate 15-17 AS eies av Oxer Eiendom og OKK Gruppen. Dette er familieeide selskaper med fokus på langsiktighet, kvalitet og bærekraftige løsninger. Eierne er blant landets største aktører innen utleie, forvaltning og utvikling av eiendom og drifter alle eiendommene selv. Det gjør de fordi de er opptatt av nærhet til både bygg og de som leier kontorer. Gårdeier er opptatt av at leietakerne skal trives i lokalene, og det får de best til ved å være tett på. OKK Gruppen eies av Bente K. Jordanger og Ellen K. Raaholt med familie, mens Oxer Eiendom eies av Ellen K. Raaholt med familie.
Beliggenhet:
Drammen
Type:
Kontor
Fasiliteter:
Aircondition, bredbåndstilknytning, garasje/ p-plass, heis
Kontaktpersoner
Eirik Mølbach-Thellefsen Stray
Utleieansvarlig
Mobil : +47 482 56 890
E-post : es@oxer.no
Beliggenhet
Ledige lokaler
Ledige kontorlokaler i Nedre Storgate 15-17
Etasje
Type
Areal
3. Etasje
Kontor
315 kvm
På utkikk etter
nye lokaler?
Kontakt oss
Kontakt
E-post:
post@oxer.no
Adresse
Postadresse : Postboks 420, 1373 Asker
Besøksadresse : Drengsrudbekken 12, 1383 Asker