Meny
Kabelgata 17

Kombinasjonslokale på ca. 1170 kvm til leie i 12-18 måneder

Flotte kombinasjonslokaler i Kabelgata 17 leies ut. Lokalene kan leies ut fra mars. Lokalene ble pusset opp i 2015 for dagens leietaker og holder fin standard. 

Lokalet er gjennomgående og har to kjøreporter inn til lageret på hver sin side av bygget. Det er god takhøyde i lagerdelen. 

Kontordelen holder god standard og er godt vedlikeholdt. Kortorene består av cellekontor, kundemottak og møterom. Stor messanin med tre større rom og et stort åpent område. Kan brukes som møterom, kontorer eller åpne landskap. 

Lokalene leies i første omgang ut på 12-18 måneders kontrakt. Mulighet for forlengelse dersom dette er forenlig med utleiers planer på eiendommen. 

Ta kontakt for visning og mer informasjon

Adkomst

Området er under transformasjon fra industri til bolig/næring. Det etableres derfor flere og flere publikumsrettede funksjoner i området. Blant annet er Tårnet Kulturarena godt etablert. Her arrangeres konserter, selskaper, fredagspils mm. Oslo største Padel-tennis med cross-fit avdeling er etablert på området og tilbyr gruppetrening for bedrifter som ønsker det. Elever fra Kuben videregående skole gir liv i gatene på dagtid. Det er 3 minutter bort til OBOS sitt prosjekt på Ulven. Her er det en Kiwi-butikk, en kafe og en sushi-restaurant.

Innhold

Lokalene holder fin standard og leies ut as-is
Beliggenhet:
Oslo
Type:
Kontor, lager/ logistikk, garasje/ parkering
Fasiliteter:
Bredbåndstilknytning, garasje/ p-plass
Overtakelse:
01.03.2024
Kontaktpersoner
Eirik Mølbach-Thellefsen Stray
Utleieansvarlig
Mobil : +47 482 56 890
E-post : es@oxer.no
Beliggenhet
Ledige lokaler
Kombinasjonslokale på ca. 1170 kvm til leie i 12-18 måneder
Etasje
Type
Areal
Kontor, Lager/Logistikk, Garasje/Parkering
1.168 kvm
På utkikk etter
nye lokaler?
Kontakt oss
Kontakt
E-post:
post@oxer.no
Adresse
Postadresse : Postboks 420, 1373 Asker
Besøksadresse : Drengsrudbekken 12, 1383 Asker