Ønsker du et moderne kontor sentralt i Drammen?

Bli en del av det aktive bybildet i Drammen! Våre butikk- og kontorlokaler i Nedre Storgate 15-17 og Nedre Torggate 18 vil, etter en planlagt fasaderehabilitering og sammen med nybygget Nedre Storgate 19, utgjøre en tydelig markering av inngangsportalen til gågata. Med sentral beliggenhet på Bragernes, modernisert fasade, egen sykkelparkering og store muligheter for tilpasning av lokaler blir Nedre Storgate 15-17 og Nedre Torggate 18 et betydningsfullt bygg for en by i utvikling.

 

Type bygg: Kontor og butikk
Bruttoareal: 7.260 kvm
Ferdigstillelse: Våren 2019. Fasaderehabiliteringen er i gang.

 

Beskrivelse:
Sommeren 2018 er det oppstart for den planlagte fasaderehabiliteringen av Nedre Storgate 15-17 og Nedre Torggate 18. Dette vil resultere i lyse og mer tidsriktige fasader med nye glassfasader i 1. og 2. etasje mot Nedre Storgate og nye og vakre glassfasader i 1. etasje mot Nedre Torggate, samt presentable inngangspartier. Arbeidet forventes å være ferdig i november/desember 2018. Moderniseringen av fasaden står i stil med den spennende utviklingen og veksten Drammen nå opplever, og vårt ønske er at Nedre Storgate 15-17 vil bidra til mer liv og økt handel!

 

I tillegg til en modernisering av fasaden vil grønne vegger i inngangspartiet tiltrekke oppmerksomhet og fremheve byggets miljøprofil.  Det vil bli en egen sykkelparkering i bygget med moderne garderobefasiliteter, lokalene blir oppgradert, og det tilrettelegges for god avfallshåndtering. Med sin sentrale plassering på Bragernes er parkeringsmulighetene i nærområdet mange. Bygget har egen vaktmester.
Nedre Storgate 15-17 huser en flott og solrik takterrasse som kan benyttes av byggets ansatte. Her er det mulig å ta en kaffepause eller et uformelt møte dersom været tillater det, og samtidig få frisk luft og sol. Merk at takterrassen som fremkommer i markedsføringen kun er ment som illustrasjon.

 

I samarbeid med leietaker kan lokalene tilpasses etter den enkeltes behov og ønsker innenfor et overordnet interiørkonsept for bygget, som harmonerer med fellesarealer, kontor, byggets arkitektonisk uttrykk og identitet. Kommer leietaker inn tidlig i prosessen kan tilpasningen av lokaler bli gjort i samme omfang som oppussingen av fasaden.

 

Kontakt utleiesjef Linn Hege Aas ved spørsmål om bygget, kontorene, eller den planlagte fasaderehabiliteringen.

 

Drift:
Oxer Eiendom drifter alle sine eiendommer selv. Driftsavdelingen består av 7 personer med lang erfaring innen teknisk drift og vedlikehold. I Nedre Storgate 15-17 og Nedre Torggate 18 er Trond Mathisen vår driftsansvarlig.

 

Beliggenhet:
Beliggende sentralt på Bragernes i Drammen med enkel tilgang til E18. Gangavstand til Bragernes Torg med alle servicefasiliteter samt Strømsø Torg med rutebilstasjon og togstasjon.

 

I løpet av inneværende vår ferdigstilles kontor- og forretningsbygget i Nedre Storgate 19, der regionens største advokatkontor, Svensson Nøkleby Advokatfirma, blir hovedleietaker. I 1. etasje kommer Drammens etterlengtede delikatesse-forretning; Drammen Delikatesse, Elin Fossland Consept Store, og klesbutikken Paul & Pauline.

 

Ledige lokaler:

Nye Nedre Storgate 15-17 og Nedre Torggate 18 vil fremstå som et sentralt bygg i byveven, og blir en karakteristisk portal i gågata. Vi har for tiden følgende ledige lokaler

 

 

Nye Nedre Storgate 15-17 i Drammen 3. etasje, kontor
Vi får ledig 228 – 615 m² kontorlokaler i 3. etasje i Nedre Storgate 15-17. Lokalene kan tilpasses leietakers behov og ønsker med farge- og materialvalg. Passer en større leietaker som tar hele etasjen, eller to mindre leietakere.

 

Finn ut mer om dette lokalet her

 

Nye Nedre Storgate 15-17 i Drammen 5. etasje, kontor
I toppetasjen på Nedre Storgate 15-17 har vi ledig 256 m² kontorlokaler. Dette er flotte lokaler med eget kjøkken og utgang til takterrasse. Lokalene kan enkelt tilpasses leietakers behov og ønsker med åpent landskap eller cellekontorer som i dagens planløsning.

 

Finn ut mer om dette lokalet her

 

Eksisterende leietakere:
Advokat Fulford Pettersen & CO
Adv. Schade, Riverud, Haaland og Lynghus
HI FI Klubben AS
Bennett ferie
Seltor AS
Sperton AS
Lerk
Mfl.

 

Kontaktpersoner

Anniken Haug

Markedsdirektør

t 970 33 777

@ ah@oxer.no

Trond Mathisen

Driftsansvarlig Marienlyst, Nedre Storgate, Buskerudveien

t 916 47 837

@ tm@oxer.no