Ønsker du et moderne kontor sentralt i Drammen?

Bli en del av det aktive bybildet i Drammen! Våre butikk- og kontorlokaler i Nedre Storgate 15-17 og Nedre Torggate 18 viser etter fasaderehabiliteringen – og sammen med nybygget Nedre Storgate 19 – en tydelig markering av inngangsportalen til gågata.

 

Type bygg: Kontor og butikk
Bruttoareal: 7.260 kvm

 

Beskrivelse:
Fasadene i Nedre Storgate 15-17 og Nedre Torggate 18 har blitt lysere og mer tidsriktige med nytt glass og presentable inngangspartier. Moderniseringen står i stil med den spennende utviklingen og veksten Drammen nå opplever, og vårt ønske er at Nedre Storgate 15-17 vil bidra til mer liv og økt handel.

 

I tillegg til en modernisering av fasaden vil de grønne planteveggene i inngangspartiene tiltrekke seg oppmerksomhet og fremheve byggets miljøprofil. Bygget har også fått ny sykkelparkering med garderobefasiliteter. Med sin sentrale plassering på Bragernes er parkeringsmulighetene i nærområdet mange. Bygget har egen vaktmester.

 

Nedre Storgate 15-17 huser en flott og solrik takterrasse som kan benyttes av byggets ansatte. Her er det mulig å ta en kaffepause eller et uformelt møte dersom været tillater det, og samtidig få frisk luft og sol.

 

I samarbeid med leietaker kan lokalene tilpasses etter den enkeltes behov og ønsker innenfor et overordnet interiørkonsept for bygget, som harmonerer med fellesarealer, kontor, byggets arkitektonisk uttrykk og identitet.

 

Ta gjerne kontakt med utleiesjef Trine Blankholm for ytterligere spørsmål om bygget, og de ledige kontorene.

 

Drift:
Oxer Eiendom drifter alle sine eiendommer selv. Driftsavdelingen består av 5 personer med lang erfaring innen teknisk drift og vedlikehold. I Nedre Storgate 15-17 og Nedre Torggate 18 er Trond Mathisen vår driftsansvarlig.

 

Beliggenhet:
Beliggende sentralt på Bragernes i Drammen med enkel tilgang til E18. Gangavstand til Bragernes Torg med alle servicefasiliteter samt Strømsø Torg med rutebilstasjon og togstasjon.

 

Leietakere i byggene:
Svensson Nøkleby Advokatfirma, Advokatene Fulford Pettersen, Advokatene Schade, Riverud, Smith & Austad, Paul & Pauline, Nippon Sushi, Hifi Klubben, Lerk Interiør, Svane Kjøkken, Godt Sagt og Sperton.

 

Ledige lokaler:
Nedre Storgate 15-17, 4. etasje, kontor
Vi har ledig 618 kvm kontor. Lokalene kan tilpasses leietakers behov og ønsker med farge- og materialvalg.

Finn ut mer om dette lokalet her

 

Nedre Torggate 18, 3. etasje, kontor
På jakt etter rimeligere kontorer? Vi har ledig 302 kvm i 3. etasje.

Finn ut mer om dette lokalet her

 

Kontaktpersoner

t

@

Trond Mathisen

Driftstekniker Drammen, Asker, Stokke og Enebakk

t 916 47 837

@ tm@oxer.no