Type bygg: Leiligheter og rekkehus
Utviklingspotensial: Ca. 200 boliger i 6 byggetrinn

 

Beskrivelse

 

Første byggetrinn av totalt 6 i Pålsøya Park består av to leilighetsbygg på fire etasjer med til sammen 35 selveierleiligheter. I tillegg skal det bygges 16 rekkehus i funkisstil. Rekkehusene og leilighetene er selveierboliger. Det skal bygges garasje under blokkene slik at en kan ta heis direkte opp til sin leilighet. Prosjektet er plassert inn i et lunt og koselig nærmiljøområde rett ved Drammenselva. Det er planlagt til sammen ca. 200 boliger i parkmessige grønne og solrike omgivelser i prosjektet. Fremtidig byggetrinn er under prosjektering og vil bli fortløpende lagt ut for salg. Byggetrinn 2 med 40 leiligheter kommer for salg i januar 2018.

 

www.palsoyapark.no

 

 

Leilighetene i byggetrinn 1

 

Pålsøya Park har gjennomtenkte planløsninger hvor du kan velge mellom ett, to eller tre soverom med areal fra ca. 51 til 113 kvadratmeter. Alle leiligheter får balkonger eller privat markterrasse. Toppleilighetene i prosjektet ligger tilbaketrukket med store takterrasser og flott utsikt.

 

Rekkehusene i byggetrinn 1

 

Rekkehusene har tre soverom og to bad/wc. Alle boligene får egen hage, store terrasser og parkeringsplass i garasjekjeller.
Rekkehusene har vannbåren gulvvarme i stue kjøkken og gang. Elektriske varmekabler i bad og ventilasjonsanlegg med energieffektiv varmegjenvinning.

 

Kontakt megler Dialog Eiendomsmegling:
Geir Gundersen
Salgssjef
t 32 20 30 22
@ geir@dialogeiendom.no

 

«Live film» fra byggeplass

 

 

 

 

Kontaktpersoner

Geir Gundersen

Salgssjef, Dialog Eiendomsmegling

t 32 20 30 20

@ geir@dialogeiendom.no

Axel Bryde

Prosjektsjef

t 92 01 40 60

@ ab@oxer.no

Finn annonse

Facebook

Hjemmeside